MarktPlaza

Ford Mustang Convertible - 5.0 V8 GT 218PK Automaat Hessing auto

382x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE
Extreem nette 1996 Ford Mustang Convertible met 5.0 V8 High Output motor afkomstig van een echte liefhebber. De kleurstelling Laser Red metallic gecombineerd met zwart lederen bekleding maken het echt een plaatje
Deze Mustang is in 1996 nieuw in Nederland afgeleverd door de Fa. Hessing in de Bilt. De auto heeft sindsdien slechts 4 eigenaren gehad en er staan nog maar 80468 kilometers (geen mijlen) op te teller.
De laatste eigenaar heeft de auto vanaf 2011 in bezit gehad en hem nu bij ons ingeruild op een jongere Mustang. Auto is altijd punctueel onderhouden (CarFax aanwezig), garage gestald en alleen bij mooi weer gebruikt.
Extra op deze auto: 18inch lichtmetalen velgen in chroom uitgevoerd met 245 40 banden (originele 17inch lichtmetalen velgen en banden worden ook meegeleverd), Cobra remklauwen met geventileerde remschijven aan de voorzijde, onderstel en veersysteem met Europese afstelling en een Sony XRC420RDS Soundsystem met radiocassettespeler.
Verder nog voorzien van elektrisch bedienbare cabrioletkap met glazen achterruit voorzien van achterruitverwarming, cruise control, mistlampen voor, dubbel uitlaatsysteem, elektrisch verstelbare voorstoelen, Mustang GT logo’s op zijkant voorspatborden en een lederen stuurwiel en schakelpook.
De auto wordt geleverd inclusief de originele cover bij neergeklapt cabriodak en een pasvorm afdekhoes voor in de stalling.