MarktPlaza

Ford Mustang - Coupe 3.8 V6 De Luxe 193PK Liefhebbersauto

482x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE
Zeer nette Ford Mustang Coupe met krachtige en zuinige 3.8 V6 motor afkomstig van een echte liefhebber. Deze heeft de auto altijd garage gestald en alleen bij mooi weer gebruikt.
Deze Mustang is in 2002 als nieuwe auto vanuit de VS naar Duitsland verscheept en daar afgeleverd aan de eerste Duitse eigenaar. De auto heeft sindsdien slechts 4 eigenaren gehad en het is te zien dat er bijzonder zuinig is omgegaan met dit exemplaar. Auto is altijd punctueel onderhouden (CarFax en diverse facturen aanwezig).
Extra op deze auto: 17inch OE Racing lichtmetalen velgen met 245 45 banden, Magnaflow dubbel uitlaatsysteem met mooie donkere sound, K&N luchtfiltersysteem, side scoops, motorkapscoop, carbonlook accenten op paneel tussen achterlichten op motorkapscoop, heldere koplampen met betere lichtopbrengst en een Ford Soundsystem met radio, CD en cassettespeler.
Verder nog voorzien van Mustang opschrift in achterbumper, Pony logo’s op zijkant voorspatborden, mistlampen in voorbumper, Securi lock anti diefstalsysteem en cruise control. Genoemde kmstand is in mijlen.