MarktPlaza

Mazda MX-5 - NC Roadster 1.8i Hanabi Limited Navi Leer Cruise

140x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE
Gelimiteerde Hanabi uitvoering. Oorspronkelijke nieuwprijs rijklaar 34.525, euro.
Hanabi is de Japanse benaming voor vuurwerk en dat brengt deze gelimiteerde uitvoering van de MX5 zeker. Met zijn Copper Red Mica metallic kleur in combinatie met de bruine stoffen softtop en de bruin lederen bekleding is het een absoluut unieke MX5 met een oogverblindende uitstraling.
Deze Mazda MX5 is in september 2013 nieuw afgeleverd aan de eerste Duitse eigenaar. In juli 2016 hebben wij de auto met 4.400km overgenomen van deze meneer en hem afgeleverd aan de eerste Nederlandse eigenaar die hem nu weer heeft ingeruild met de nog steeds extreem lage kilometerstand van 31194km.
De auto is dan ook alleen in de zomerperiode gebruikt en altijd gestald in een verwarmde garage. Hij is vanaf het begin altijd punctueel onderhouden (digitaal schema, diverse facturen en CarFax aanwezig).
Extra op Hanabi: Het interieur van de standaard MX5 was al aantrekkelijk, comfortabel en gefocust op de bestuurder, maar de MX5 Hanabi voegt daar ook nog bruine lederen bekleding met 5standen stoelverwarming en een elegante zilverkleurige afwerking voor de middenconsole, de spaken van het stuurwiel en afdekking van de rolbeugels aan toe. Daarnaast zijn de instrumenten en ventilatieroosters voorzien van chromen ringen. Voor extra gemak en comfort zorgen de cruise control met stuurwielbediening, automatisch dimmende binnenspiegel en de automatische airconditioning. Verder maken Bluetoothconnectiviteit, een geïntegreerd Mazdanavigatiesysteem met de bewezen TomTom navigatiesoftware en spraakbesturing, een CD Spelergeschikt voor MP3 WMA en 7 luidsprekers ook onderdeel uit van de standaarduitrusting.
Als kers op de taart komen daar nog de volgende zaken bij: Speciale 17inch lmvelgen met hoogglans zilver finish en 205 45 banden, aluminium sportpedaalset, chromen afwerking op deurkrukken en rondom de zijknipperlichten, zilverkleurige ringen rondom de mistlampen, boordcomputer, 3e remlicht met wit glas, speakerringen en portiergrepen in darkzilverlook.
Overige uitrusting: Dynamic Stability Control (DSC), Traction Control System (TCS), roestvast stalen dorpelbekleding met MX5 logo, windscherm, opbergruimte achter stoelen met klep en een dubbel uitlaatsysteem.