MarktPlaza

Mazda MX-5 - NB Roadster 1.8i 10th Anniversary Nr. 1115 Classic Label NL-Auto

591x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE
DIT BETREFT EEN MAZDA MX5 MET HET JSTEAM CLASSIC LABEL: Een klassieke MX5 uit de tweede serie (NB Model) die door ons bedrijf met veel zorg weer in zo optimaal mogelijke conditie is gebracht. Er is o.a. groot onderhoud uitgevoerd (specificatie beschikbaar) en de auto is van binnen en van buiten volledig gereconditioneerd. Hierdoor kunt u met alle vertrouwen in deze MX5 stappen want hij is weer klaar voor jarenlang rijplezier.
COLLECTORS ITEM EN IN DEZE STAAT NIET VAAK MEER TE VINDEN Jubileummodel MX5 1.8i 140PK 10Th Anniversary model in vrijwel originele staat inclusief volledige onderhoudshistorie (CarFax, boekjes, en diverse facturen aanwezig).
Van deze bijzondere MX5 versie zijn er wereldwijd slechts 7500 geleverd, waarvan er maar 73 nieuw in Nederland zijn afgeleverd, dit is nummer 1115. Het certificaat van echtheid is aanwezig en – heel zeldzaam de speciale giftbox met een fraai Seiko MX5 10th Anniversary heren horloge, een schaalmodel van deze auto en een unieke sleutelhanger worden ook meegeleverd.
Historie: Deze MX5 is op 26 maart 1999 nieuw in Nederland afgeleverd aan de eerste eigenaren. Het was in die tijd al zo bijzonder dat Autoweek er een interview met fotoserie over heeft gemaakt samen met deze mensen (artikel wordt meegeleverd).
Extra op deze auto: Blauw stoffen Sonnenland cabriodak (zo goed als nieuw), aluminium rolbeugel met bijpassende windblokker, diverse chromen interieur accenten, Sony MDXC7890R soundsystem met radio MD speler, design spatlapset voor en achter in carrosseriekleur.
Het 10th Anniversary model is o.a. voorzien van Billstein schokbrekers, stabilisatorstang op de schokbrekers voor, 6 versnellingen, blauw met zwart interieur met suede lederen stoelbekleding, lederen blauw met zwart stuurwiel en versnellingspookknop, blauwe vloerbedekking, carbon decoraties op dashboard, blauwe softtop met verwarmbare glazen achterruit, elektrische antenne en 15 inch gepolijste lichtmetalen velgen met 195 50 banden.
Verder nog voorzien van: Luxe kentekenplaathouder aan de voorzijde en de originele blauwe afdekhoes voor neergeklapt cabriodak.
VINNumber: JMZNB18P600122729