MarktPlaza

Mazda MX-5 - NA Roadster 1.8i Miata M-Edition Classic Label

1077x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE
DEZE MX5 IS VOLLEDIG GERESTAUREERD EN HEEFT O.A. NIEUWE LAK, NIEUWE SOFTTOP, ER IS GROOT ONDERHOUD UITGEVOERD EN DE ONDERZIJDE IS GETECTYLEERD.
BETREFT EEN MAZDA MX5 MET HET JSTEAM CLASSIC LABEL: Een klassieke MX5 uit de eerste serie (NA Model) die door ons bedrijf met veel zorg weer in zo optimaal mogelijke conditie is gebracht. Er is o.a. groot onderhoud uitgevoerd (specificatie beschikbaar) en de auto is van binnen en van buiten volledig gereconditioneerd. Hierdoor kunt u met alle vertrouwen in deze MX5 stappen want hij is weer klaar voor jarenlang rijplezier.
COLLECTORS ITEM EN EXTREEM ZELDZAAM Een originele MX5 MEdition Miata USA 1.8i 131PK versie.
USA info: De 1995 MEdition was een gelimiteerde serie van 3500 stuks in Merlot Mica (kleurcode A1Q) met beige lederen interieur en een beige softtop.
Extra uitrusting MEdition Merlot Mica: Beige lederen stoelen, beige tapijt, MEdition logo op de voorspatborden, 15 inch aluminium velgen, roestvrijstalen MEdition instapdorpels, beige MEdition vloermatten en een ABS remsysteem.
Inclusief alle A en B package opties zoals: stuurbekrachtiging, elektrisch verstelbare buitenspiegels, Torsen slip differentieel, cruise control, elektrische ramen en een elektrische antenne.
Verder nog voorzien van: Pioneer DEH4700MP Sound System met radio CDspeler en extra tweeters in de portieren, echt houten stuurwiel van Selm, voorruit met donker getinte bovenrand, chromen omlijsting kentekenplaat voorzijde, van binnenuit te openen kofferklep en een dwarsbalk achter de stoelen die zorgt voor extra stevigheid.
Historie: Deze MX5 is op 30 juni 1995 nieuw afgeleverd aan de eerste Amerikaanse eigenaar in Florida USA en op 11 april 2001 is de auto geregistreerd in Nederland door de eerste particuliere eigenaar. Nu is hij te koop bij ’t Jan Scholten Team De auto is altijd punctueel onderhouden en tijdens het groot onderhoud hebben wij ook meteen de distributieriem vervangen en een nieuwe softtop gemonteerd in de originele beige kleur. Als kers op de taart hebben wij de gehele carrosserie opnieuw laten behandelen en over laten spuiten met hoogglans twee componenten lak in de originele Merlot Mica kleur. Ook is de onderzijde professioneel in de tectyl gezet. Hierdoor is deze bijzondere MX5 weer in vrijwel nieuwstaat gebracht.
Leuke details van de Miata USA versie: Op de plaatwerkdelen zitten nog de originele stickers met het chassisnummer dus dit is nog het – af fabriek – plaatwerk en de markeringslichten in de voor en achterbumper werken ook nog. Genoemde kmstand is in mijlen.
English info: The 1995 M Edition was a limited production of 3500 pieces in Merlot Mica (color code A1Q) with tan leather interior and tan top.
Special Features MEdition: 15inch alloy wheels, stainless M Edition sill plates, M Edition floor mats, ABS. Includes all A and B package options which included: power steering, power mirrors, Torsen limited slip differential, cruise control, power windows and power antenna.
VINNumber: JM1NA3532S0609133