MarktPlaza

Mazda MX-5 - NA Roadster 1.8i Miata Classic Label

160x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE DIT BETREFT EEN MAZDA MX5 MET HET JSTEAM CLASSIC LABEL: Een klassieke MX5 uit de eerste serie (NA Model) die door ons bedrijf met veel zorg weer in zo optimaal mogelijke conditie is gebracht. Er is o.a. groot onderhoud uitgevoerd (specificatie beschikbaar) en de auto is van binnen en van buiten volledig gereconditioneerd. Hierdoor kunt u met alle vertrouwen in deze MX5 stappen want hij is weer klaar voor jarenlang rijplezier.
Betreft een originele MX5 Miata Canada 131PK versie in vrijwel originele staat inclusief historie (CARFAX en diverse facturen aanwezig).
Extra op deze auto: Chromen omlijsting kentekenplaat voorzijde en een design spatlapset in carrosseriekleur aan de achterzijde.
Extra uitrusting Miata Canada: Stuurbekrachtiging, Mazda Sound System met radio cassettespeler,
hoofdsteun luidsprekers en een elektrische antenne, originele 14inch lichtmetalen fabrieksvelgen met 185 60 banden, van binnenuit te openen kofferklep en een dwarsbalk achter de stoelen die zorgt voor extra stevigheid.
Historie: Deze MX5 is in 1996 als nieuwe auto rechtstreeks van Canada naar Duitsland geleverd, in 2002 is hij naar Nederland gekomen en afgeleverd aan de eerste Nederlandse eigenaar. In 2010 is hij in handen van de tweede Nederlandse eigenaar gekomen en nu is hij te koop bij ’t Jan Scholten Team De auto is altijd punctueel onderhouden. Bij 161600km is de distributieriem vervangen en de softtop is al eens vervangen voor een groen stoffen exemplaar met verwarmbare glazen achterruit.
Als kers op de taart hebben wij de gehele carrosserie opnieuw laten behandelen en over laten spuiten met hoogglans twee componenten lak in de originele Racing Green kleur. Hierdoor is deze bijzondere MX5 weer in vrijwel nieuwstaat gebracht.
VINNumber: JM1NA3516T0701068