MarktPlaza

Mazda MX-5 - NA Roadster 1.6i Miata Limited Classic Label

551x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE DIT BETREFT EEN MAZDA MX5 MET HET JSTEAM CLASSIC LABEL: Een klassieke MX5 uit de eerste serie (NA Model) die door ons bedrijf met veel zorg weer in zo optimaal mogelijke conditie is gebracht. Er is o.a. groot onderhoud uitgevoerd (specificatie beschikbaar) en de auto is van binnen en van buiten volledig gereconditioneerd. Hierdoor kunt u met alle vertrouwen in deze MX5 stappen want hij is weer klaar voor jarenlang rijplezier.
Het gaat hier om een Mazda MX5 Miata USA Limited Edition 115PK in Racing Green met beige lederen bekleding in vrijwel originele staat inclusief historie (CarFax en diverse facturen aanwezig).
Historie: Deze MX5 is op 19 maart 1991 nieuw in de USA afgeleverd aan de eerste eigenaar en in mei 2002 is de auto naar Nederland gekomen. Sindsdien heeft deze auto slechts 2 eigenaren gehad. Wij hebben de auto nu van deze laatste eigenaar teruggekocht en alle noodzakelijk onderhoud uitgevoerd. Tijdens het door ons uitgevoerde groot onderhoud is er behalve een nieuwe distributieriem ook meteen een nieuwe waterpomp, spanrol en loopwiel gemonteerd. Om het plaatje helemaal perfect te maken hebben wij de gehele carrosserie opnieuw laten behandelen en over laten spuiten met hoogglans twee componenten lak in de originele Racing Green fabriekskleur. Hierdoor is deze bijzondere MX5 weer in vrijwel nieuwstaat gebracht.
Extra op deze auto: Beige stoffen cabrioletkap, Sony CDXGT410u Soundsystem met radio CD MP3 speler en originele beige Miata vloermatset.
Extra uitrusting van de Miata USA Limited Edition betreft o.a. Cruise control, beige lederen stoelen met extra luidsprekers in de hoofdsteunen, deurpanelen, onderzijde dashboard en vloerbedekking ook in beige uitgevoerd, lederen stuurwiel met airbag, Nardi pookknop en handremgreep van echt hout en rvs instapdorpels met Miata logo.
Verder nog voorzien van: De originele 14inch lichtmetalen fabrieksvelgen (refurbished) met vier zo goed als nieuwe Fulda EcoControl 185 60 banden, chromen omlijsting om de kentekenplaat aan de voorzijde en de originele afdekhoes voor neergeklapt cabriodak.
Leuke details van de Miata USA versie: Op diverse plaatwerkdelen zitten nog de originele stickers met het chassisnummer dus dit is nog het – af fabriek – plaatwerk en de markeringslichten in de voor en achterbumper werken ook nog. Afgelezen kmstand is in mijlen.
VINNumber: JM1NA3513M1221274