MarktPlaza

Mazda MX-5 - NA Roadster 1.6i Classic Label NL Auto YR-54-KY

572x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE
DIT BETREFT EEN MAZDA MX5 MET HET JSTEAM CLASSIC LABEL: Een klassieke MX5 uit de eerste serie (NA Model) die door ons bedrijf met veel zorg weer in zo optimaal mogelijke conditie is gebracht. Er is o.a. groot onderhoud uitgevoerd (specificatie beschikbaar) en de auto is van binnen en van buiten volledig gereconditioneerd. Hierdoor kunt u met alle vertrouwen in deze MX5 stappen want hij is weer klaar voor jarenlang rijplezier.
Betreft een MX5 1.6i 115PK Classic Edition uit de eerste serie in vrijwel originele staat inclusief historie (CarFax, boekjes en diverse facturen aanwezig).
Historie: Deze MX5 is op 28 juli 1990 nieuw in Nederland afgeleverd aan de eerste eigenaar en in 2001 heeft de tweede eigenaar de auto overgenomen. Deze echte MX5 liefhebber heeft de auto alleen met mooi weer gebruikt en altijd garagegestald. Hij heeft hem nu bij ons ingeruild op een jongere MX5. U wordt dus pas de derde eigenaar van deze uniek mooie MX5. Wij hebben tijdens het groot onderhoud ook meteen de distributieriem, spanrol en loopwiel vervangen en de onderzijde getectyleerd.
Extra uitrusting op deze auto: Stoffen cabriodak met glazen achterruit met achterruitverwarming, lederen Momo stuurwiel, chromen beschermranden langs de portieren (zeer zeldzame originele Mazda accessoire), RVS instapdorpels met MX5 opschrift, Pioneer DEHP4800MP soundsystem met RadioCDMP3WMA afspeelmogelijkheid, lederen hoes om versnellingspook en handremgreep, design spatlapset achter in carrosseriekleur en originele 15inch lichtmetalen fabriekswielen van de MX5 NB serie met 195 50 banden.
Verder nog voorzien van: Luxe kentekenplaathouder aan de voorzijde en de originele afdekhoes voor neergeklapt cabriodak.
VINNumber: JMZNA18B200106488