MarktPlaza

Mazda MX-5 - NA Roadster 1.6i Classic Label

527x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE.
DIT BETREFT EEN MAZDA MX5 MET HET JSTEAM CLASSIC LABEL: Een klassieke MX5 uit de eerste serie (NA Model) die door ons bedrijf met veel zorg weer in zo optimaal mogelijke conditie is gebracht. Er is o.a. groot onderhoud uitgevoerd (specificatie beschikbaar) en de auto is van binnen en van buiten volledig gereconditioneerd. Hierdoor kunt u met alle vertrouwen in deze MX5 stappen want hij is weer klaar voor jarenlang rijplezier.
Betreft een MX5 1.6i 115PK Classic Edition uit de eerste serie in vrijwel originele staat inclusief historie (CarFax, boekjes en diverse facturen aanwezig).
Historie: Deze MX5 is op 21 februari 1991 nieuw in Duitsland afgeleverd aan de eerste eigenaar en in 2002 door ons bedrijf naar Nederland gehaald, de auto had op dat moment nog maar 111.300km gereden. Op 6 juni 2002 hebben wij hem afgeleverd aan de eerste Nederlandse eigenaresse en de auto is sindsdien in het bezit van haar familie gebleven. Wij hebben de auto nu van hen teruggekocht en alle noodzakelijk onderhoud uitgevoerd. Tijdens het door ons uitgevoerde groot onderhoud is behalve een nieuwe distributieriem ook meteen een nieuwe softtop gemonteerd. Daarnaast is de auto nog voorzien van vier nieuwe Bridgestone Turanza ER300 banden. Om het plaatje helemaal perfect te maken hebben wij de gehele carrosserie opnieuw laten behandelen en over laten spuiten met hoogglans twee componenten lak in de originele Classic Red fabriekskleur. Hierdoor is deze bijzondere MX5 weer in vrijwel nieuwstaat gebracht.
Extra uitrusting op deze auto: Stuurbekrachtiging, Lederen Momo stuurwiel, Sony XR1300R soundsystem met radio cassette speler, RVS instapdorpels met MX5 opschrift, design spatlapset achter in carrosseriekleur en de originele 14inch lichtmetalen fabrieksvelgen (refurbished).
Verder nog voorzien van: Luxe kentekenplaathouder aan de voorzijde en de originele afdekhoes voor neergeklapt cabriodak.
VINNumber: JMZNA18B200112700