MarktPlaza

Mazda CX-3 - 2.0 SkyActiv-G 120 GT-M Navi/Camera/Ecc/Keyless/Headup/Leder/Bose/18inch

120x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2015 - 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 204 Nm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 192 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Service Pakket: Alle auto's worden standaard geleverd met 6 maanden bovag garantie.Optioneel Service Pakket € 495,00. De auto wordt dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksnormen, een nieuwe APK, poetsbeurt, halve tank brandstof, indien nodig nieuwe matten. Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio installatie premium
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bose soundsysteem
- Buitensp.inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Head-up display
- Hill hold functie
- Keyless entry
- Koplampen adaptief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen interieur
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Mazda CX-3 uit 2016, met zijn kilometerstand van 25934. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De auto is uitgerust met lederen bekleding. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het premium audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. De adaptive cruise control helpt u tijdens elke rit om afstand te houden van uw voorliggers. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn head-up display, lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. In deze Mazda vinden we verder een autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Mazda CX-3. Bel of mail ons nu voor een afspraak.