MarktPlaza

Mazda 5 - 5 2.0 Executive GT 7 Prs Leder/Xenon/Pdc

554x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2012 - dec 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 191 Nm
GVW: 2.125 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 175 x 162 cm
Wielbasis: 275 cm
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 194 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 9,0 l/100km (1 op 11,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- koplampreiniging
- Lederen interieur
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Side-skirts
- Stuurwiel multifunctioneel
- Twee zijschuifdeuren
- Voorstoelen verwarmd
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota. De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit : Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand .Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 695 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk, reiniging van in- en exterieur en 6 maanden BOVAG garantie.
Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Mazda 5. Dit is een auto uit 2012, er staat 109986 kilometer op de teller. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
U kunt het audiosysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. In deze Mazda kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
In de Mazda 5 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Mazda 5. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.