MarktPlaza

Mazda 2 - 2 1.5 Skyactiv-G GT-M Navi/Ecc/pdc/Led/Lmv

110x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mrt 2015 - jun 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 148 Nm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Topsnelheid: 183 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Service Pakket: Alle auto's worden standaard geleverd met 6 maanden bovag garantie.Optioneel Service Pakket € 495,00. De auto wordt dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksnormen, een nieuwe APK, poetsbeurt, halve tank brandstof, indien nodig nieuwe matten. Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Fabrieksgarantie
- Hill hold functie
- Kleur rood
- Kruisend verkeer detectie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
De vormgeving van deze Mazda 2 is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt het audiosysteem met dab-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Achter het stuur van deze Mazda bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Mazda is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. In deze Mazda vinden we verder een autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.