MarktPlaza

loganberry, een braam-framboos groot violet paarse zoete vruchten

273x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De loganbes is een kruising tussen een braam en een framboos (Rubus fruticosus x idaeus). Door de kruising van het bramenras Aughinbaugh met een framboos verkreeg de hobbyist Logan in 1883 een hybride, die hij de Loganbes noemde. De langwerpige rode purperen vruchten, later violet paars heeft geen doorns/stekels!
Kind vriendelijk plantje voor in elke tuin. Alpine-plants heeft mooie planten staan om aan te bieden. 

Vruchten worden mooi diep paars van kleur, zijn aromatische, lekker stevig, goed houdbaar en worden zelfs zo'n 7 cm. lang. Eerst worden de vruchten mooie donker rood en later als ze rijp worden verkleuren deze naar een diep paarse kleur.

Ideaal om nu direct te planten en zo geniet u van een haag met heerlijke frambozen vruchten. 
Een mooie grote Loganbes zie je niet veel staan in de tuin helaas!
Loganbessen zijn net als de Frambozen zeer gezonde vruchten bevatten veel vitamines, bovendien bevatten ze grote hoeveelheden van gezondheid bevorderende stoffen genoemd antioxidanten. Het heeft zelf meer dan tomaten, kiwi's of broccoli en ook het blad is heel gezond voor bijvoorbeeld een medicinale thee maken.

Eet 5 vruchten per dag, in deze vruchten zitten hele kleine zwarte pitjes die
weer een goed weerstand geven tegen bv. kanker en diarree.
Deze bes is duidelijk een zeer goede en gezonde zomer fruit.

Planten prijs is €.7,95 per stuk (potje 17 cm) 60 cm. lang 3/5 tak met foto etiket. 
Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzend kosten) eventueel bezorgen is mogelijk bij grote aantal. Verzendkosten zijn €.7,95 en voor België €.10,95 onbeperkt kg. 
Grote aantallen op voorraad. Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes met diversen tips hierbij wat je allemaal kunt doen om een mooie frambozen plant in de tuin te hebben.
Deze Loganbes wordt 1.75 / 2.00 meter hoog, is winterhard tot -25gr. en past op elk balkon of tuin.

Plant deze mooie Loganbes nu nog in uw tuin, bijna niemand heeft er een staan en u er een smaakvol plezier van!!! Een heerlijke bes die goed is voor dessert.

Wij adverteren vanuit Nl. 100% garantie op al onze planten die wij versturen!
Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten kleinfruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons.

Ook voor grotere aantallen. Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting. Volledige begeleiding resultaat gericht. 

Zie ook onze andere aanbiedingen over zachtfruit! Er komen regelmatig nieuwe bij.