MarktPlaza

Fruitbomen, appels, peren, pruimen, kersen, abrikozen, nectarine en perzik

325x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving



Alpine-plants heeft een aantal mooie soorten uit o.a. Polen, Tsjechië, en uit Oekraïne vandaan. 
Mooie fruitplanten van 1 en 2 jarige struiken, 3 en 4 jarige halfstam en 3 jarige of oudere hoogstam fruitbomen in veel soorten staan momenteel. Soorten die goed winterhard zijn en op speciale onderstammen geoculeerd zijn voor een goede vrucht zetting en bescherming van de plant tegen ziektes. Je betaald iets meer maar dan heb je wel een plant waar je veel plezier van zult hebben en mooie vruchten van zal plukken. 

Voor zowel de hobby als moestuinkweker hebben wij een heel mooi en groot sortiment aan fruitplanten staan. 
Mooie soorten die echt 100% fruit geven dat ook smaakt en waarvan je geniet als je deze eet!
Mensen die met veel plezier hun eigen groente en fruit kweken, en zelfs dit jaar al willen genieten van dat heerlijke fruit. Niets gaat er boven het zelf gekweekte fruit van planten die wel op de juiste manier vermeerderd zijn.
Helaas wordt er nog veel misbruik van gemaakt door de fruitplanten te enten/oculeren op (goedkope) zaailingen.
Je krijgt snel een grote boom binnen één jaar met een zeer grof wortelgestel voor een lage prijs waaraan bijna geen fruit komt. De plant zal heel hard groeien maar vruchten kan je wel vergeten!

Een echte fruitboom kost wat maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Fruitbomen die binnen één jaar al wat vruchten geven, ja omdat ze op de juiste en goede onderstam geënt zijn en meer resistent zijn tegen ziektes.
Kwaliteit boom dat is wat wij aanbieden en geen goedkope planten die alleen maar groeien.
Garantie, ja 100% op soortechtheid en vruchten dragend 1 jaar lang, dat is onze garantie en wij willen ook dat u tevreden bent met uw aankoop. . 


 
Wij kunnen deze soorten ook aanbieden als Lei-vorm met een mooie bamboe-rek erbij geleverd. 
Planten 1 of 2 jarige struiken +/- 1.50/1.90 meter groot, vertakt en pot gekweekt in potmaat P.26. prijs is af €.29,95 per stuk. Halfstam kosten af €.39,95 en hoogstam af €.49,95 afhankelijk per soort en leeftijd plant. Zoekt u een wat oudere plant dan kost deze meer en prijzen op aanvraag. (Ook Lei-vormen van hoogstam) Speciale soorten fruitbomen als bijvoorbeeld appels met rood vruchtvlees of zwarte abrikozen in half of hoogstam prijs op aanvraag. 
Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzend kosten) eventueel bezorgen is mogelijk bij grote aantal. Verzendkosten éénmalig en €.9,95 voor Nederland voor België €.13,95. Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes. 

Wij hebben een uitgebreide soortenlijst van fruitplanten waarin de soorten makkelijk en overzichtelijk in staan die wij direct kunnen aanbieden. Bij grotere aantallen even contact opnemen met ons. 
Stuur even een berichtje naar ons toe en u ontvangt de lijst met prijzen, makkelijker kan niet alles in één overzicht.
Let op wel met uw eigen mail graag omdat wij anders geen bijlage kunnen versturen naar u.
 
Zoekt u een soort die toch niet in onze lijst staan dan gewoon even mailen en wij helpen u daarbij of deze nog ergens te vinden is. Ook andere vragen graag mailen naar ons en wij beantwoorden deze zeer snel.
Wij willen ook dat u een plant heeft die straks mooie bloemen en heerlijke vruchten geeft.

We adverteren vanuit Nl. en geven 100% garantie op al onze planten die wij versturen!
Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting enz. Volledige begeleiding resultaat gericht. 

Heeft u vragen neem contact op met ons hierover.
Neem contact op met ons hierover op en wel met uw eigen mail adres.