MarktPlaza

LMC Liberty 654TI

9517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: LMC
Model: Liberty 654TI
Bouwjaar: 2009
Lengte: 6.7 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 3500 kg
Motor: Ford
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 72840
Indeling:
Enkele bedden: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
ABS: aanwezig
Airco: aanwezig
Alarm: aanwezig
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u meer informatie over deze LMC Liberty 654 TI? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze LMC Liberty 654 TI een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2009 is geschikt voor 4 personen. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.
Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.
De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. De keuken van deze camper van LMC is luxe uitgevoerd, u treft er zelfs een afzuigkap voor een goede afvoer van de kook- en bakluchtjes. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.
In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed met 2 aparte bedden waarmee de camper is uitgerust en bieden een ruime slaapplek aan voor 2 personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.
Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.
Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Ideaal is ook de Omnistor cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de rookmelder en het reservewiel.
Wilt u meer informatie over deze LMC Liberty 654 TI? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.