MarktPlaza

Little Harbor 50

32x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Klassiek S-spant gebouwd in opdracht van de gerenommeerde Ted Hood. Volledig gerefit tussen 2002-2014
Prachtige klassieke S-spant, de verkoper heeft deze zelfstandig vanuit de VS naar Nederland gezeild . Tussen 2002 en 2014 is zij volledig onderhanden genomen en is weer gereed voor nieuwe avonturen. Dankzij het Kielmidzwaard systeem is zij van 3.60m diepgang naar 1.60m te brengen, hierdoor beschikt zij over een enorm vaargebied.
De kuip is beschut en centraal, ideaal voor lange(re) oversteken, de Aries windvaan is dé nr.1 stuurautomaat zonder stroomverbruik.
De gangboorden zijn breed en zijn voorzien van diverse handgrepen en bied een veilig voorkomen naar het voorschip.
Bij binnenkomst is aan bakboord het U-vormig kombuis voorzien van diverse opbergmogelijkheden en bied goede steun onder helling.
Tegenover het kombuis is het toilet geplaatst, vanwege het goede facilitair op de havens hebben de huidige eigenaren besloten de douche te verwijderen, echter is dit eenvoudig weer te realiseren.
Naast de toiletruimte is het navigatietafel voorzien van divere inbouwapparatuur waaronder GPS en marifoon en batterij monitor.
De saloon is een U-vormige diepe zit met draaibare salontafel en bank, onder de brede I-bank is de motor geplaatst, goed centraal voor het gewicht en bij eventuele onderhoud is deze goed rondom te bereiken.
Hiertegenover is een nette dinette geplaatst. In de boeg zijn aan weerszijden enkele bedden geplaatst voorzien van slingerzeil en in het voorschip een dubbel V-bed met wastafel.
Bent u op zoek naar een klassieker waar veel over gepubliceerd is, een echte zeezeiler bij de bouw betrokken was, dan is de Little Harbor 50 zeker een bezichtiging waard!
Algemeen
Overig:
* geisoleerd
Tuigage
Bezaan: 2015
Genua: Genua 1, Genua 2 (2017), Genua 4
Extra gegevens:
Merk: Little Harbor
Bouwjaar: 1969
Ligplaats: Enkhuizen
Lengte: 15 meter
Breedte: 4 meter
Diepgang: 1.6 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal hutten: 3
Merk motor: Volvo penta
Type motor: TMD40A
Bouwjaar motor: 1990
Tank: 500 l
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
GPS: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Stormfok: aanwezig
Acculader: aanwezig