MarktPlaza

Lexus CT - 200h Hybrid Stekkerloze Hybride Trekhaak

244x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Beste geïnteresseerde,
Deze Lexus CT200h is meer dan alleen een life style auto. Deze stekkerloze hybride biedt de beste prestaties en een waanzinig laag verbruik in zijn klasse. Dankzij de 99pk sterke 4 cilinder in combinatie met de 25 pk sterke elektramotor zijn de rijeigenschappen van deze Lexus buitengewoon goed.
Deze Lexus CT200h kenmerkt zich door zijn bewezen kwaliteit en luxe. Tevens is deze Lexus uitgerust met alle denkbare opties van keyless go tot de trekhaak aan toe aan toe.
De Pirelli all-season banden in combinatie met de 15 inch velgen zorgen voor een feestje zowel op de weg, als wanneer de auto stil staat.
Ben je op zoek naar een auto die net zo straks rijdt als een BMW en net zo comfortabel rijdt als een Volvo of een Mercedes? Dan is dit de auto voor jou.
(Het gemiddelde praktijkverbruik van een vergelijkbare hatchback benzine automaat is 1 op 14, waarbij deze stekkerloze hybride gemakelijk 1 op 20 rijdt)
Interesse in deze occasion? Bel nu met autobedrijf Koot Automotive (06 52 86 85 51), Informeer naar de beschikbaarheid en boek een proefrit. (alleen op afspraak) Onze occasions worden rijklaar afgeleverd met een onderhoudsbeurt naar fabrieksvoorschrift. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.