MarktPlaza

Audi A6 Avant - 2.8 FSI Pro Line Business V6 Automaat Dealer Onderhouden.

41x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Beste geïnteresseerde,
Deze Audi A6 Avant is meer dan alleen een (gezins)auto. De A6 biedt meer luxe en betere rij-eigenschappen dan een gewone stationwagen. Dankzij de 210pk sterke 6 cilinder in combinatie met de Multitronic 7-traps automaat zijn de rijeigenschappen van deze A6 buitengewoon goed.
Deze A6 kenmerkt zich door zijn buitengewone conditie en is geheel dealeronderhouden waarvan alle facturen van de afgelopen 8 jaar aanwezig zijn. Tevens is deze Audi uitgerust met fijne opties zoals de automaat en recent geupdate navigatie.
Dankzij de Michellin Pilotsport banden in combinatie met de 18 inch lichtmetalen velgen zorgen voor een feestje zowel op de weg, als wanneer de auto stil staat. Er is ook nog een setje winterbanden beschikbaar zo ben je direct klaar voor de komende winter(sport).
Interesse in deze Audi A6? Bel nu met Koot Automotive (06 52 86 85 51), Informeer naar de beschikbaarheid en boek een proefrit. (alleen op afspraak) óf laat mij u terug bellen door op deze advertentie te reageren. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.