MarktPlaza

Renault Clio - 1.2 TCE Expression Dealer Onderhouden 2e Eigenaar.

461x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Beste geïnteresseerde,
Deze Renault Clio is meer dan alleen een toegankelijke (gezins)auto. De Clio biedt meer comfort, ruimte én betere rij-eigenschappen dan een gewone hatchback. Dankzij de sterke 1.2 TCE 4 cilinder in combinatie met de handgeschakelde 5-bak zijn de rijeigenschappen van deze Clio zeer goed.
Deze Clio kenmerkt zich door zijn buitengewone conditie en is geheel dealeronderhouden waarvan veel facturen van de afgelopen jaren aanwezig zijn. Tevens is deze Renault uitgerust met fijne opties zoals de Isofix en een TomTom navigatie.
Dankzij de zomerbanden in combinatie met de 15 inch lichtmetalen velgen zorgen voor een feestje zowel op de weg, als wanneer de auto stil staat. Er is ook nog een setje Michelin winterbanden beschikbaar zo ben je direct klaar voor de winter(sport).
Interesse in deze Renault Clio? Bel nu met Vincent Koot van Koot Automotive (06 52 86 85 51), Informeer naar de beschikbaarheid en boek een proefrit. (alleen op afspraak) óf laat mij u terug bellen door op deze advertentie te reageren. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.