MarktPlaza

Lexus CT 200h - Hybrid Navi/Leder/Xenon

693x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 2010 - dec 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 74 kW (101 PK)
Koppel: 142 Nm
GVW: 1.845 kg
Afmetingen (LxBxH): 432 x 177 x 144 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,3 s
Topsnelheid: 180 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 94 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie + cd-wisselaar
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Brake Assist System
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- koplamp reiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17
- Lichtsensor
- Multimedia-voorbereiding
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota. De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit : Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand .Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 695 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk, reiniging van in- en exterieur en 6 maanden BOVAG garantie.
Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Lexus CT, een auto uit 2011 die 207476 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Met het navigatiesysteem met cd-wisselaar kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren lederen stuur en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Lexus CT samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Lexus CT uit 2011. De onderhoudshistorie van deze auto is bekend, er staat 207476 kilometer op de teller. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem met cd-wisselaar geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. U bent in deze Lexus ook voorzien van lederen stuur en boordcomputer.
Zoals u mag verwachten van deze Lexus CT is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Om deze Lexus echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.