MarktPlaza

Lexus CT 200h - 200h Hybrid 136pk Aut. Navi Climate Parelmoer Lichtmetaal

146x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Continu variabele transmissie
Modelreeks: 2014 - 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 142 Nm
GVW: 1.845 kg
Lengte: 435 cm
Wielbasis: 260 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,3 s
Topsnelheid: 180 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard Pakket (inbegrepen): Wettelijke garantie, geldige APK (minimaal 9 maanden) pre inspectie en vloeistof controle gehad, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: Pre inspectie en vloeistof controle
- 6 Maanden Dealer Garantie (€ 275 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): BOVAG garantie (6 maanden); CarGarantie 6 maanden (6 maanden garantie, 200.000 km garantie)
- 12 Maanden Dealer Garantie (€ 450 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): CarGarantie 12 maanden (12 maanden garantie, 200.000 km garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- lichtmetalen velgen 16"
- Navigatiesysteem full map
- achteruitrijcamera
- alarm klasse 1(startblokkering)
- armsteun voor
- Audio installatie premium
- bandenspanningscontrolesysteem
- Bluetooth telefoonvoorbereiding
- Brake Assist System
- Buitensp.inklapbaar
- Dealeronderhouden
- DVD speler
- elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- hill hold functie
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- knie airbag(s)
- LED dagrijverlichting
- lederen stuurwiel
- Lexus Premium navigatiesysteem (1040)
- mistlampen voor
- multimedia-voorbereiding
- passagiersairbag
- Pre inspectie en vloeistof controle
- spraakbediening
- start/stop systeem
- stuurwiel multifunctioneel
- Volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar
- zij airbag(s) voor
Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride Lexus zijn geweldige rijkwaliteiten. Dit is een dealeronderhouden Ct 200h van het bouwjaar 2014, hij heeft 109200 kilometer op de teller staan. Deze hybride auto beschikt over een verbrandingsmotor én een elektromotor. Daardoor rijdt de auto zeer comfortabel en is tegelijk zuinig in het verbruik. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, instelbaar onderstel, dakspoiler, warmtewerend glas, led-achterlichten, adaptief knipperend remlicht, metallic lak, elektrisch bediende ramen met one touch functie, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Lexus niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren voor en achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, multi-informatie display, isofix-aansluiting, bagage afdekhoes en bekerhouder is deze Lexus helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Lexus Ct 200h samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
Financieren is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Ondanks onze grote zorgvuldigheid, kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn op onze locatie, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg-Noord 37 te Dronten! Bezoek ook eens onze website http:/ /www.autofirst-schurerkamphuis.nl, onderdeel van de Schurer-Kamphuis Groep. AutoFirst Schurer-Kamphuis Handelsweg-Noord 37 8251 JS DRONTEN
T: 0321-332644 M: 06-13081855