MarktPlaza

Kortenhoefsedijk 210

122x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze dubbellaags woonark vergt weinig onderhoud en heeft een handige, ruime indeling. Vanaf de voordeur stap je direct in de grote, goed uitgeruste keuken, met rvs-inbouwapparatuur en strakke vormgeving. Je boodschappen kun je direct opbergen, want er is veel kastruimte. Het lage muurtje onttrekt het aanrecht aan het zicht, terwijl je wel het contact met de woonkamer houdt.
De woonkamer heeft een aantal floor to ceiling ramen en et gehoekte plafond, met opengewerkte balken, maakt het extra gezellig. Meerdere openslaande deuren versterken het vakantiegevoel; je woont tenslotte in een jachthaven.
Ook aan buitenruimte ontbreekt het hier niet; je vindt altijd wel een plekje in de zon en uit de wind op het ruime terras of de brede omloop. Vanaf het midden van de ark leidt de hardhouten open trap naar de benedenverdieping met 3 grote slaapvertrekken en een afzonderlijke technische ruimte.
In het slimme vloerplan van de badkamer is plaats voor een ligbad, separate douche, wastafel en toilet. Het witte sanitair, in combinatie met de brede witte wandtegels en donkere vloertegels geven het totaal een frisse, rustige uitstraling.
De faciliteiten van het Gooi, Hilversum en Amsterdam liggen in de nabije omgeving. Dit laat zich goed combineren met de rust van het buitengebied rondom deze watervilla.
Deze verkoop geschied collegiaal met AWN Makelaardij.
Extra gegevens:
Merk: Kortenhoefsedijk 210
Ligplaats: Kortenhoef
Conditie: Gebruikt