MarktPlaza

Kortenhoefsedijk 203 B

134x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Kortenhoef is een landelijk gelegen pittoresk dorp in de gemeente Wijdemeren. Te midden in het gebied van de prachtige beroemde Loosdrechtse- Vinkeveense- en Ankeveense plassen en aan de rand van het Gooi. Het Hollandse landschap in optima forma!
Op deze zeer gewilde locatie mogen wij een zeer bijzondere en zeer ruime watervilla aanbieden met twee parkeerplaatsen en waterkavel in eigendom!
De watervilla is voorzien van een fraaie kapconstructie, r.v.s. hekwerk rondom de vide en centrale entree en beschikt over 3 slaapkamers, twee kleedkamers en een sauna.
De modern uitgevoerde woonkeuken en de ruime woonkamer bevinden zich op de bovenverdieping. Vanuit de ruime en lichte woonkamer betreedt u het riante terras met buitenkeuken.
Met een plezierbootje kunt u in de omgeving prachtige vaartochtjes maken en wilt u toch een keer het stadse leven proeven dan vindt u Hilversum "om de hoek" en Amsterdam binnen 30 minuten autorijden.
Stelt u zich eens voor: ± 190 m² woonoppervlakte plus terras van ± 35 m² en twee parkeerplaatsen in waterrijk gebied en zo dicht bij Amsterdam
Wij begrijpen dat u snel wilt komen kijken!
N.B.
Er dient 6% overdrachtsbelasting te worden afgdragen over de waarde van het grond/water perceel. De waarde van dit perceeel is € 300.000,-
Indeling:
Boven: Woonkamer: ± 7,20 x 5,70 m.; overloop/vide: ± 3 x 5,70 m.; woonkeuken: ± 6 x 5,70 m.; berging/entree achterkant; entree tussenniveau met trap naar beneden en boven;
Beneden: centrale ruimte onder de vide: ± 3 x 4,50 m.; slaapkamer: ± 3,30 x 4,30 m.; slaapkamer: ± 4 x 3,50 m.; centrale badkamer: ± 4 x 1,80 m. met o.a. toilet, ligbad en douche; gang: ± 1 x 7 m.; toilet: ± 1 x 2,60 m.; kleed-
Kamer/sauna: ± 2,60 x 4,30 m.; slaapkamer: ± 5,40 x 4,50 m.; doucheruimte: ± 1 x 2,40 m. met 2 x wastafel en kleedkamer: ± 2,10 x 1,70 m.
Bijzonderheden:
Naam: THE ARC OF HUGO
Casco: Beton
Opbouw: Eternit
Afmetingen: ± 20,80 x 6 meter benedenverdieping, ± 17,80 x 6 meter bovenverdieping
Liggeld: Geen (eigen waterkavel)
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, kabel-tv, telefoon, gas en riool
Bouwer: ABC Arkenbouw
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Kortenhoefsedijk 203 B
Ligplaats: Kortenhoef
Conditie: Gebruikt