MarktPlaza

Klompweg 35

178x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Unieke kans om te wonen aan een zijtak van de rivier de Vecht!
Idyllisch gelegen te midden van prachtige natuurgebieden, in het mooie plaatsje Nigtevecht, met uitvalswegen richting Utrecht en Amsterdam onder handbereik. De woonark heeft vrij zicht zowel over de landerijen als over het water en beschikt over maar liefst ± 570 m2 eigen grond!. Voldoende mogelijkheden om heerlijk buiten te vertoeven.
De huidige bewoners hebben met veel plezier op deze unieke plek gewoond en met liefde de woonark omgetoverd tot wat het nu is. Authentieke details, rustiek & robuust, zijn overal te vinden. Denk daarbij o.a. aan een unieke tegelvloer bij de entree, hooibergpalen uit een oude boerderij of de vaste eettafel die gemaakt is van onderdelen uit het oude treinstation van Weesp (1872).
De grote woonkeuken met vaste tafel en vaste banken in combinatie met de houtkachel zal in de wintermaanden een favoriete plek zijn. De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping met aansluitend een heerlijk dakterras om in alle rust te genieten van al het moois dat voor bij komt drijven. Tevens nog te noemen een drietal slaapkamers variërend in grootte, een aparte wasruimte en een badkamer.
De woonark behoeft wel een upgrade naar de moderne woonstandaarden, alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Vervanging van de huidige ark is volgens het beleid toegestaan tot maximaal 18 x 6 x 4 (l x b x h) meter. Voor meer informatie kunt u met de betreffende gemeente contact opnemen.
Overdrachtsbelasting verschuldigd over de grond.
Een unieke kans met sfeervol uitzicht over een zijtak van de rivier de Vecht, waar elk seizoen z'n eigen charme heeft!
Bel ons snel voor een bezichtiging om deze buitenkans met eigen ogen te ervaren!
Indeling:
Waterniveau:
Entree: ± 2.97 x 3.59 m. in open verbinding met woonkeuken met deur naar badkamer en trap naar boven.; woonkeuken: ± 4.85 x 4.97 m. met wasmachine ruimte: ± 2m2 met deur naar buiten; badkamer: ± 1.95 x 1.35 m. met toilet, wastafel en douche; gang naar slaapkamer: ± 3.04 x 0.95 m.; slaapkamer: ± 2.43 x 1.95 m. met vast bed/bureau; slaapkamer: ± 2.43 x 1.95 m. met vast bed en vaste kast; slaapkamer: ± 2.86 x 4.97 m.; werkruimte/atelier: ± 2.86 x 4.97 m.
Boven: woonkamer: ± 7.76 x 4.97 m. met werkruimte/buro en met schuifpui naar dakterras: ± 2.83 x 3.5 m. (rondlopend).
Bijzonderheden:
Naam: VROUWE KLAZIENA
Casco: Beton
Opbouw: Hout + trespa
Afmetingen: ± 18 x 5 meter (split-level)
Liggeld: € 1.244,06 per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, riool en gas.
Bouwer: De Blauwe Wimpel (casco)
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Klompweg 35
Ligplaats: Nigtevecht
Conditie: Gebruikt