MarktPlaza

Kia Shuma - 1.8 GS Automaat/Airco/Trekhaak/NAP

323x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: nov 1998 - feb 2001
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.630 kg
Afmetingen (LxBxH): 448 x 171 x 143 cm
Wielbasis: 256 cm
Bekleding: Stof
CO2 uitstoot: 225 g/km
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruitwisser en sproeier
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Gelaagde voorruit
- Hoofdsteunen voor
- Koplampen in hoogte verstelbaar
- Metaal-/micakleur
- Radiovoorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Toerenteller
Door inruil verkregen deze perfect rijdende origineel Nederlands geleverde Kia Shuma. Auto is van binnen zeer netjes en van buiten heeft hij wat gebruikersspoortjes, hij is voorzien van twee sleutels, alle documentatie en een tellerrapport wat aangeeft dat de extreem lage kilometer stand kloppend is.
Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Kia Shuma van het bouwjaar 1999 heeft 88859 kilometer op de teller staan. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Met verstelbaar stuur, toerenteller en centrale portiervergrendeling is deze Kia helemaal compleet.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Kia, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Autobedrijf Wouter Lokker is gespecialiseerd in de in en verkoop van gebruikte auto's. Mocht u bij mij een auto gevonden hebben dan kunt u 7 dagen per week contact met mij opnemen voor een afspraak om de auto te bezichtigen. Dit kan ook in de avonden of in het weekend, wat ik zie als een extra service. Om de auto's scherp te kunnen prijzen hanteer ik internet meeneemprijzen op basis van geen inruil, mocht u een auto in willen ruilen dan kan dit natuurlijk wel op basis van een handels inruil prijs. Wij kunnen uw gebruikte auto 24 uur per dag vrijwaren en ook de bij ons gekochte nieuwe auto 24 uur per dag tenaamstellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en banden. Om misverstanden te voorkomen bel altijd eerst even op van te voren op telefoon nummer 0492-347348.
Hopelijk tot snel mvg Wouter Lokkerhttps://wheelerdelta.autodata.nl/#/internetkoppelingen/portals