MarktPlaza

Kia Picanto - 1.0 CVVT 5-DRS edition

467x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 94 Nm
GVW: 1.400 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 160 x 148 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 158 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Lichtmetalen velgen 14"
- Stuurwiel multifunctioneel
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
Bekleding: Onbekend
De Koreaanse autofabrikanten staan erom bekend dat ze auto’s bouwen van geweldige kwaliteit. Deze dealeronderhouden Kia Picanto uit 2015 heeft 46552 kilometer op de teller staan. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Natuurlijk behoren 14 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Zoals u mag verwachten van deze Kia Picanto is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Als u meer wilt weten over deze Kia, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Laat u niets wijsmaken, de reputatie van de Koreaanse automerken is boven iedere twijfel verheven. Dat geldt ook voor deze dealeronderhouden Kia Picanto uit 2015 met zijn tellerstand van 46552 kilometer. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Natuurlijk behoren 14 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Kia Picanto is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Kia in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.