MarktPlaza

Keizersgracht 8 -k

194x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op een unieke plek aan de Keizersgracht bieden wij met trots dit fijne woonschip aan.
Een heerlijk woonschip met mogelijkheden en kansen!.
Midden in de stad op een van de rustige locaties van de grachtengordel ligt dit woonschip genaamd LABOR VINCIT. De ligging van het woonschip is werkelijk schitterend; in de klassieke grachtengordel omringd door de monumentale grachtenpanden te midden van Unesco werelderfgoed. Een centrale locatie nabij de Westertoren, het Anne Frank huis, de Jordaan, De Dam en de 9 Straatjes. Het centraal station op loopafstand en voor de dagelijkse boodschappen is er een Albert Heijn XL om de hoek en iedere zaterdag is er vlakbij op de Noordermarkt een biologische vers markt te vinden. Uiteraard biedt de bruisende binnenstad oneindig veel.
Het woonschip is ingedeeld in een hoofdunit en een kleine unit. De hoofdunit met eigen entree is voorzien van een riante woonkamer met open keuken voorzien van alle gemakken. Tevens een tweetal slaapkamers, beide met eigen wasgelegenheid. Daarnaast nog een aparte toilet en in het vooronder voldoende opbergruimte.
De kleine unit is toegankelijk via de stuurhut. Hier komt het romantische gevoel van weleer terug met alle authentieke details die er te vinden zijn. Het is een gehele aparte unit voorzien van een woon/zitgedeelte, douche, toilet en een slaaphut welke uitermate geschikt kan zijn voor bijvoorbeeld studerende kinderen, logerende ouders of denkt u er over na om uw eigen Bed & Breakfast te gaan starten.
Buiten op het voordek is er nog een heerlijke plek om te genieten van al het moois wat voorbij komt lopen en varen.
Mocht u interesse hebben om het huidige schip te verbouwen, dan zijn daar zeker mogelijkheden voor.
Wij bieden tevens een ander woonschip op deze locatie te koop aan. Zie onze andere advertentie met het adres Keizersgracht 8-K met de zeilklipper ANNA JOHANNA.
Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op.
Indeling:
Hoofdunit: entree midscheeps: woonkamer incl. open keuken, vaste kast en deur naar toilet: ± 6.13 x 2.89 m.; toilet met wastafel: ± 0.90 x 0.82 m.; slaapkamer met inloopdouche, wastafel en toegang tot bergruimte: ± 2.58 x 3.11 m.; opbergruimte vooronder met opstelling wasmachine: ± 3 m2; slaapkamer in open verbinding met bad en wasgelegenheid: ± 2.44 x 2.80 m.
Kleine unit: entree via stuurhut: stuurhut: ± 1.65 x 1.96 m.; zitgelegenheid met rondom vaste kasten:
± 2.12 x 2.73 m.; slaaphut/kamer: ± 1.53 x 2.85 m.; douche met wastafel: ± 2 m2; toilet: ± 1 m2.
Bijzonderheden:
Naam: LABOR VINCIT
Casco: Staal
Opbouw: Staal/hout
Afmetingen: ± 24.21 x 4.11 meter.
Liggeld: ± € 669,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Gebouwd te Martenshoek.
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Keizersgracht 8 -k
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt