MarktPlaza

Jeep Cherokee - 4.0i Limited | Youngtimer

794x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: dec 1998 - sep 1999
Interieurkleur: zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
Referentienummer: 587
## Aanvullende opties en accessoires
- armsteun voor
- el. verst. voorstoel(en)
- elek.ramen voor en achter
- hoofdst. voor en achter
- houtafwerking interieur
- in hoogte verst. gordels
- lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- passagiersairbag
- roofrack
- SIPS
- sperdifferentieel
- verstb. koplampen
- verstelbaar stuur
- verwarmde voorstoelen
ELKE ZATERDAG EN ZONDAG OPEN DAG VAN 10.00 TOT 17.00 UUR, WAAR U MET DE PERFECTE AMBIANCE EN SAMEN MET ANDERE LIEFHEBBERS KUNT GENIETEN VAN EEN BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM.
Het gebeurd vaker dat wij auto\'s terugkopen van klanten, echter gebeurd het niet vaak dat een auto dan nog mooier terugkomt dan dat hij al was. Dat is bij deze Cherokee het geval. Deze Jeep komt van een Cherokee liefhebber in hart en nieren. Van elk rubbertje, tot de velgen, tot onder de motorkap, tot de gehele onder- en bovenkant, alles klopt aan deze auto. En dan ook nog is met een uniek lage kilometerstand en uitgevoerd in de prachtige paars/blauwe kleur. Moeten we u nog overtuigen? Wellicht dat er recentelijk groot onderhoud is uitgevoerd en deze auto klaar is voor nog vele kilometer zorgeloos rijgenot. En dat u deze auto als Cherokee-liefhebber echt gezien moet hebben. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in Sassenheim!
Variërend van zeldzame klassieker tot premiums voor dagelijks gebruik. Alle exemplaren in onze collectie hebben allemaal één ding gemeen, ze staan voor wie wij zijn en fungeren stuk voor stuk als visitekaartje voor ons bedrijf. Enkel door ons op kwaliteit geselecteerde auto’s. Een onderbouwde kilometerstand en een transparant verleden zijn bij ons de standaard.
Autoliefhebbers wie voor het eerst bij ons langskomen staan zelden of nooit binnen een uur weer buiten. Wij hebben een showroom gecreëerd waar onze wisselende voorraad van ongeveer dertig tot veertig auto’s allemaal evengoed tot hun recht komen. Rondlopend door onze showroom komt u zeldzame exemplaren tegen van bijvoorbeeld BMW, Porsche en MG maar ook de meer gangbare modellen van bijvoorbeeld Range Rover.
Wij staan dicht bij u als klant en denken met u mee. Wij leveren uw auto af maar onze service gaat verder. Wij gaan tot het uiterste voor u. Mocht u naar aanleiding van deze advertentie vragen hebben of een proefrit willen inplannen kunt u ons telefonisch bereiken op (0)252 347 176 of mailen naar info@hoogselections.nl
Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in onze showroom te Sassenheim - Zuid-Holland!
Met vriendelijke groet,
Darcy Hoogenhout
Eigenaar
HooG Selections | www.hoogselections.nl | info@hoogselections.nl
Wattstraat 3a
2171 TP Sassenheim
Tel. (0)252 347 176