MG B type - 1.8 Roadster | Gerestaureerd

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 473x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 1973 - jul 1977
Interieurkleur: zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: geen
Referentienummer: 635
ELKE ZATERDAG EN ZONDAG OPEN DAG VAN 10.00 TOT 17.00 UUR, WAAR U MET DE PERFECTE AMBIANCE EN SAMEN MET ANDERE LIEFHEBBERS KUNT GENIETEN VAN EEN BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM.
De MGB is een tweedeurs sportwagen geproduceerd en verkocht door de British Motor Corporation (BMC), later de Austin-Morris divisie van British Leyland, als een viercilinder soft-top roadster van 1963 tot 1980. De details van dit model zijn voor het eerst gepubliceerd op 19 september 1962. Varianten zijn de MGB GT driedeurs 2 + 2 coupé (1965-1980), de zescilinder roadster en coupé MGC (1967-1969) en de achtcilinder 2 + 2 coupé en de MGB GT V8 (1973–76) ). Ter vervanging van de MGA in 1963 ging de productie van de MGB en zijn varianten door tot 1980. De verkoop van de MGB, MGC en MGB GT V8 bedroeg in totaal 523.836 auto\'s. Na een onderbreking van 12 jaar kwam de MGB opnieuw in productie als de sterk gemodificeerde MG RV8 met een beperkte oplage van 2.000 auto\'s voordat hij uiteindelijk werd vervangen in 1995 door de MG F.
Dit prachtige exemplaar van de MGB Roadster - welke is uitgevoerd met de 1.8 liter viercilinder - is origineel geleverd in California. Daar waar Europese exemplaren al vaak gerestaureerd of gelast zijn kunt u hier door het klimaat nog onaangetaste/originele auto\'s vinden. De auto is door een liefhebber wonend in Canada gekocht en gerestaureerd. Deze restauratie is in 2016 afgerond in meegenomen naar Nederland. Werkelijk een pracht exemplaar in zeer goede staat. En wat ons betreft, in de perfecte kleurencombinatie. Als MG liefhebber moet u deze gezien hebben, de foto\'s spreken voor zich, kom hem bewonderen bij ons in Sassenheim!
Variërend van zeldzame klassieker tot premiums voor dagelijks gebruik. Alle exemplaren in onze collectie hebben allemaal één ding gemeen, ze staan voor wie wij zijn en fungeren stuk voor stuk als visitekaartje voor ons bedrijf. Enkel door ons op kwaliteit geselecteerde auto’s. Een onderbouwde kilometerstand en een transparant verleden zijn bij ons de standaard.
Autoliefhebbers wie voor het eerst bij ons langskomen staan zelden of nooit binnen een uur weer buiten. Wij hebben een showroom gecreëerd waar onze wisselende voorraad van ongeveer dertig tot veertig auto’s allemaal evengoed tot hun recht komen. Rondlopend door onze showroom komt u zeldzame exemplaren tegen van bijvoorbeeld BMW, Porsche en MG maar ook de meer gangbare modellen van bijvoorbeeld Range Rover.
Wij staan dicht bij u als klant en denken met u mee. Wij leveren uw auto af maar onze service gaat verder. Wij gaan tot het uiterste voor u. Mocht u naar aanleiding van deze advertentie vragen hebben of een proefrit willen inplannen kunt u ons telefonisch bereiken op (0)252 347 176 of mailen naar info@hoogselections.nl
Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in onze showroom te Sassenheim - Zuid-Holland!
Met vriendelijke groet,
Darcy Hoogenhout
Eigenaar
HooG Selections | www.hoogselections.nl | info@hoogselections.nl
Wattstraat 3a
2171 TP Sassenheim
Tel. (0)252 347 176


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.