MarktPlaza

Jaguar XJS - XJ-SC 5.3 V12

702x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 1989 - okt 1992
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 288 - 325 per kwartaal
Referentienummer: 647
## Aanvullende opties en accessoires
- el. verst. voorstoel(en)
- katalysator
- koplampreiniging
- LSD
- metaalkleur
ELKE ZATERDAG EN ZONDAG OPEN DAG VAN 10.00 TOT 17.00 UUR, WAAR U MET DE PERFECTE AMBIANCE EN SAMEN MET ANDERE LIEFHEBBERS KUNT GENIETEN VAN EEN BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM.
De Jaguar XJ-S, XJS voor de derde generatie, was een GT-auto van het Britse automerk Jaguar. De XJ-S werd in 1975 voorgesteld ter vervanging van de Jaguar E-Type. Het model werd in drie generaties gebouwd tot 1996 waarna het werd opgevolgd door de Jaguar XK8. De nieuwe XJ-S Mark II verscheen in 1981 met Jaguars nieuwe High-Efficiency engine (HE). De auto haalde een topsnelheid van 250 km/u en was daarmee de snelste automaat ter wereld. Er kwam ook een cabriolet-versie van de XJ-S met een nieuwe 3,6 l zes-in-lijnmotor. Die XJ-SC was een strikte tweezitter. In 1985 werd hij ook beschikbaar met de V12-motor. In 1988 bracht Jaguar, ter gelegenheid van haar overwinning op de 24 uur van Le Mans, een speciale XJR-S-versie uit. Die kreeg standaard een tuningkit en licht verbeterde prestaties. Op een bepaald ogenblik wilde het merk ook een luxueuze Daimler-versie lanceren maar dat is er nooit van gekomen.
Dit exemplaar betreft een XJ-SC uit het jaar 1989, uitgerust met de welbekende 5.3 liter V12. Een krachtpatser ontwikkeld om het u als rijder zo comfortabel mogelijk te maken. Het is een adembenemend imposant model. Wat dit exemplaar betreft in prachtige staat, zowel het interieur als het exterieur. Een origineel exemplaar, welke nooit gerestaureerd hoefde te worden gezien het klimaat van zijn geboorteland Brits-Colombia. Wel altijd goed bijgehouden door zijn enige eigenaar. Als u het ons vraagt, in een perfecte kleurencombinatie. Ingetogen doch een uitstraling van klasse. Een exemplaar welke u als Jaguar liefhebber gezien moet hebben. Wij nodigen u graag uit bij ons in Sassenheim om deze auto te beleven!
Variërend van zeldzame klassieker tot premiums voor dagelijks gebruik. Alle exemplaren in onze collectie hebben allemaal één ding gemeen, ze staan voor wie wij zijn en fungeren stuk voor stuk als visitekaartje voor ons bedrijf. Enkel door ons op kwaliteit geselecteerde auto’s. Een onderbouwde kilometerstand en een transparant verleden zijn bij ons de standaard.
Autoliefhebbers wie voor het eerst bij ons langskomen staan zelden of nooit binnen een uur weer buiten. Wij hebben een showroom gecreëerd waar onze wisselende voorraad van ongeveer dertig tot veertig auto’s allemaal evengoed tot hun recht komen. Rondlopend door onze showroom komt u zeldzame exemplaren tegen van bijvoorbeeld BMW, Porsche en MG maar ook de meer gangbare modellen van bijvoorbeeld Range Rover.
Wij staan dicht bij u als klant en denken met u mee. Wij leveren uw auto af maar onze service gaat verder. Wij gaan tot het uiterste voor u. Mocht u naar aanleiding van deze advertentie vragen hebben of een proefrit willen inplannen kunt u ons telefonisch bereiken op (0)252 347 176 of mailen naar info@hoogselections.nl
Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in onze showroom te Sassenheim - Zuid-Holland!
Met vriendelijke groet,
Darcy Hoogenhout
Eigenaar
HooG Selections | www.hoogselections.nl | info@hoogselections.nl
Wattstraat 3a
2171 TP Sassenheim
Tel. (0)252 347 176