MarktPlaza

J Kammingakade 1

90x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nostalgie, modern woongemak, onthaasten, rust en vrijheid zijn gecombineerd in deze met veel smaak en behoud van authentieke elementen verbouwde luxe en comfortabele woonboerderij.
Gelegen op de grens van Drenthe en Groningen (in een omgeving waar u overigens geen last heeft van aardbevingen..).
De statige herenboerderij Lindenhoeve - met 10 kamers en zeer veel ruimte rondom ligt aan het einde van een doodlopende weg en aan de doorgaande (plezier)vaarroute.
Op het terrein is meer dan voldoende parkeerruimte aanwezig. Het geheel is 3051 m2 en heeft inpandige paardenstallingen. Als unieke optie kan het aangrenzende perceel weiland van 20.000 m2 met schuur aangekocht worden zodat een buitenstal en een buitenbak te realiseren zijn.
De verbouwing is met zeer veel smaak en luxe uitgevoerd, maar toch met behoud van de authentieke sfeer vormgegeven. Het geheel is dan ook voor zeer veel verschillende doeleinden geschikt.
Laat u inspireren door dit unieke object!
Indeling:
B.G.G: entree, hal/garderoberuimte, woonkamer, kantoor/slaapkamer, masterbedroom, toilet met fontein, 2e hal met trap, grote moderne badkamer Scandinavische stijl met 2e toilet, whirlpool, aparte douche, wastafel en IR-sauna. Woon/eet keuken (60m2) waar modern en klassiek elkaar ontmoeten met diverse inbouwapparatuur, zoals fornuis met 8 warmtebronnen en 3 ovens, combimagnetron, vaatwasser, koelkast. Opkamer en kelder. 2e Badkamer/wasruimte met douche en wastafel.
1e verdieping: hal, 3e badkamer met aparte massagedouche, wastafel, toilet, 2 grote slaap/studeerkamers met vaste wastafels en eigen opgang naar 2e verdieping/vide, zonnebankruimte, zolderkamer & grote multifunctionele hobbyruimte/slaapkamer.
2e verdieping : 2 kamers/vide, nu behorend bij de slaap/studeerkamers op de 1e verdieping, opbergruimte.
Bijzonderheden: op de inpandige deel (ca 6000 m3) zijn diverse stallen aanwezig, een geïsoleerd atelier (op het Noorden) van 42 m2, met krachtstroomaansluiting (380 V).
Dubbele bewoning, pension, bed&breakfast, zorgboerderij, thee- of koffieschenkerij, kantoor/praktijk aan huis, groothandel, overslagbedrijf, film studio, appartementen inbouw etc. zijn slechts een paar mogelijkheden.
Op de besloten binnenplaats staat ook nog een idyllisch bakhuisje.
Door de unieke optie om het aangrenzende perceel van 2 ha grond met schuur bij te kopen is het geheel uit te breiden naar een zeer uniek object, zo staan er nog 2 extra bijgebouwen op het terrein, (4 x 7 en 8 x 12 ) waarvan de kleinste in gebruik is als buitenstal. Het grote bijgebouw kan desgewenst als presentatieruimte, gastenverblijf etc. en/of als binnen zwembad ingericht worden.
Voorbereiding voor een paardenbak is aanwezig. Ook de paddenpoel met verlaagd terras geeft een verrassend effect.
Het aangrenzend perceel is omzoomd door een prachtige singel en er zijn diverse tuinen met privacy en meerdere zitjes.
Het totaal is het uitermate geschikt voor paarden- pony en/of hondenliefhebbers maar ook uw boot, schip of jacht kunt u in het 150 meter lange privékanaal aanleggen, en desgewenst binnen stallen.
Uitrij mogelijkheden voor de paarden zijn prima.
Afstand tot Groningen ca. 35 km, Assen ca. 20 km, Emmen ca. 25 km.
Gezien de ligging, uitvoering en vele mogelijkheden van/met dit object krijgt u 100% "value for money".
Uiteraard krijgt u een vollediger indruk bij een (vrijblijvende) bezichtiging.
Maak vrijblijvend een afspraak om dit prachtige en unieke geheel te bezichtigen, of informeer voor een doorlink naar een specifieke website met fraaie foto-impressie.
Extra gegevens:
Merk: J Kammingakade 1
Ligplaats: Wildervank
Conditie: Gebruikt