MarktPlaza

Hyundai i10 - 1.0i i-MOTION COMFORT PLUS / AUTOMAAT / AIRCO / 24.819 KM / NIEUW STAAT / DEALER ONDER

561x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 94 Nm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 17,0 s
Topsnelheid: 145 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart Rood
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- In hoogte verstelbare voorstoel
- LED dagrijverlichting
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Nooit in gerookt
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
In werkelijk bijna nieuw staat verkerende Hyundai I10 vol automaat met slechts 24.819 aantoonbare kilometers,volledig dealer onderhouden en wordt geleverd incl.6 mnd Bovag garantie en rijklaar maken ZONDER bijkomende kosten !!
Deze auto is destijds nieuw geleverd in Belgie en staat reeds op Nederlands kenteken,compleet met onderhoudshistorie dus gegarandeerde kilometers !!
De Koreaanse merken onderscheiden zich door geweldige bouwkwaliteit, uitstekende rijeigenschappen en slimme technologie. Neem bijvoorbeeld deze dealer onderhouden Hyundai i10 uit 2014, die 24.819 kilometer op de teller heeft staan. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De uitrusting van deze Hyundai is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Hyundai i10 samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Ook ruilen wij graag uw huidige auto in !!
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie voor u. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.
De geadverteerde prijs is inclusief kosten rijklaar maken.Wij hanteren drie afleverings c.q.garantie pakketten waar u vrijblijvend gebruik kan maken n.l. vanaf 195,-Euro afhankelijk van de prijs / leeftijd en bouwjaar van de door u gekochte auto. Pakket een is vloeistoffen controle en eventueel verversen en indien nodig is een nieuwe APK keuring en een maand garantie motor en versnellingsbak. Pakket twee 295,-Euro indien nodig een grote beurt en APK keuring met een aanvulling met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Pakket drie 495,- Euro all in met 6 maanden Bovag garantie. Al ruim 25 jaar BOVAG occasion specialist van Breda en omstreken. Ruim 75 stuks op voorraad in een betaalbare klasse. Ook voor al uw onderhoud,APK,Airco afvullen etc. Voor nieuwe banden,uitlijnen en balanceren kunt u ook bij ons terecht. Advertentie onder voorbehoud van spel- en typefouten.