Honingbessen, de meest supergezonde Siberische (blauwe…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 34x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Honingbessen zijn één van de beste gezonde bessen die er zijn momenteel! Samen met de appelbes behoren ze tot de top 5 van meest gezonde bes. Deze vruchten zijn o.a. vitaminen rijker dan levertaan… en ja 4 x meer dan de blauwe-bosbessen. Lonicera kamtschatica is een kindvriendelijk plantje die heerlijke zoete vruchten geven, als je de juist soorten neemt en goed voor in elke tuin!

Kamtschatica bessen is langlevende struik groeit tot 1,5 m, een bolvormige, compacte groeiwijze. Het heeft een decoratieve waarde: een mooie rijke bloei (goudgeel) begin april, opzichtig, hangende bessen tijdens het oogsten van fruit, donkergroene tot blauwachtige bladeren dicht tot begin oktober. Honingbessen zijn zeer goed bestand tegen vorst, -65 ° C, en bloemen wel tot  -10  C. In onze klimatologische omstandigheden bloeit hij al in de eerste helft van maart en heeft geen last van nachtvorst. Worden bestoven door hommels in het vroege voorjaar. Bessen rijpen in een paar weken, meestal half mei aan de planten afhankelijk van het weer, want dit kan ook eerder zijn! De Honingbes vruchten zijn de eerste vruchten die geplukt kunnen worden in het voorjaar niet de aardbei wat velen denken...

Vlezige vruchten, langgerekte, cilindrische vorm, kleur blauw-violet met een wasachtige Bloom, sappig, smakelijk en zoet tot zoetzuur. Bessen zijn een bron van biologisch actieve stof is bij voorkeur die het menselijk lichaam. Ze hebben ook kenmerken van de algemene versterking, antiseptisch, te helpen bij de behandeling veel ziektes en ontgiften van het lichaam van zware metalen verbindingen. Ze bevatten vele gunstige natuurlijke lichaam elementen (magnesium, natrium, kalium, calcium, fosfor) en sporenelementen (mangaan, koper, bar, silicium, borium, jodium). 
De bovengenoemde stoffen zijn van groot belang bij het voorkomen van kanker, hart- en vaatziekten en diabeten werkt als een rem op de ontwikkeling van het virus en bacteriën, dus het wordt toegediend met verkoudheid, griep en keelontsteking. 

Honingbessen zijn tweehuizige planten, wat betekent dat er kruisbestuiving plaats moet vinden voor een optimale bevruchting van de planten. Ideaal om nu direct te planten en zo geniet u komend jaren van deze heerlijke vruchten. Honingbessen, deze planten en vruchten hebben geen last van insecten. De bloemen ook niet van nachtvorst. Planten zijn zo sterk en (bijna) niet vatbaar voor ziektes of insecten, gewoon een super plant.

Deze soorten zijn bijna nergens ergens anders te koop of u krijgt vaak een (wilde/slechte) variant waar bijna geen heerlijke vruchten aan komen. Momenteel ruim 65 soorten staan die we kunnen aanbieden o.a.
soorten; Leningradzki Olbżym, Sinogłaska, Niebieski Wereteno, Wojtek. Dlinnoplodna, Jolanta, Blue Pacific, Morena, Borealis, Aurora, Nimfa, Bakczarskij Velikan, Bakczarskaja Jubilejnaja, Boreal Blizzard, Vostorg, Roksana, Jolanta, Indigo Gem, Zojka, Czarna, Smart Blue, Lipnická,Wołosznicka, Leningradskij Velikan, Morena, Ruben, Tola, Rebeka, Kasia, Boreal Beast, Boreal Beauty, Honeybee, Tundra, Jugana, Sinij Utes, Streżewczanka, Klon 44, Krupnoplodnaja, Altaj, Blue Banana, Blue Treasure, Giant’s Heart Aurora, en nog veel meer soorten die wel 100% soortecht zijn!. 

Prijs is €.5,95 per stuk (potje 13 cm) 25/40 cm. met foto etiket.
Prijs is €.7,95 per stuk (potje 17 cm) 70/80 cm. met foto etiket. 
Grotere planten prijs op aanvraag. Alle planten geven direct al redelijk wat vruchten zeker van grotere planten. 

Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzend kosten) eventueel
bezorgen is mogelijk bij grote aantal. Verzendkosten onbeperkt kg. is  €.7,95 en voor België €.10,95

Bij elke bestelling voegen wij een uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes. Ook geven wij u diversen tips met wat je allemaal kunt doen om een mooie plant in de tuin te hebben.

Wij adverteren vanuit Nl. 100% garantie op al onze planten die wij versturen!
Ook voor grotere aantallen. Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting. Volledige begeleiding resultaat gericht. Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten klein-fruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons met eigen mail. 

Zie ook onze andere aanbiedingen over zacht-fruit! Er komen regelmatig nieuwe bij

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.