MarktPlaza

Honda Civic - 1.8 AUTOM.Executive, LEDER, XENON, CLIMA, APK

468x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2005 - jan 2012
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 152 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Referentienummer: 2009
= Aanvullende opties en accessoires =
- armsteun achter
- armsteun voor
- buitensp. elekt. inklapb.
- c.deurv. met afst.bed.
- EBD
- hoofd airbag(s) a.
- hoofd airbag(s) v.
- hoofdsteunen actief
- koplampreiniging
- lederen stuurwiel
- lichtmetalen velgen 17"
- metaalkleur
- mistlampen voor
- multifunctioneel stuur
- parkeersensor achter
- passagiersairbag
- radio-CD/MP3 speler
- verwarmde voorstoelen
- zij airbag(s) v.
Deze Honda Civic gaat u zeker verbazen. Wat een aparte auto is dit toch en de luxe op dit exemplaar is ook ongelofelijk. Deze Honda is zijn leven in 2008 begonnen in Luxemburg en vervolgens na twee jaar door een Honda specialist naar Nederland gehaald om hier het straatbeeld te verfraaien. De tweede eigenaar heeft deze auto nu ingeruild op een nieuw exemplaar. De luxe straalt je tegemoet als je de deur open doet want met het beige leder, 2 glazen daken, een uniek vormgegeven dashboard met bijna alle opties is het zeker iets aparts. Er is duidelijk goed voor deze auto gezorgd. Recent zijn er nog 2 nieuwe achterbanden gemonteerd. Een korte bloemlezing uit de optielijst: automatische airco, XENON, stoelverwarming, parkeersensoren, cruisecontrol, 17\" lichtmetaal, super audio met MP3 e.d., regensensor, uitgebreide boordcomputer, alles elektrisch enz. enz. Volledige boorddocumentatie aanwezig. We leveren inclusief tenaamstellen, APK en 1 maand garantie op verborgen gebreken. Uitbreiding naar een full-service aflevering en 6 maanden BOVAG garantie is ook mogelijk
MOBILITY EINDHOVEN is een full-service BOVAG autobedrijf waar u terecht kunt voor al uw mobiliteits vraagstukken. Verkoop/inkoop, Onderhoud, banden, aircoservice, aankoopbegeleiding, financieren, verzekeren en wagenparkbeheer. Wij communiceren in alle opzichten volstrekt eerlijk en helder.
Alle auto\'s hebben uiteraard kloppende kilometerstanden en bouwjaren tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Hoewel wij denken alles juist te vermelden maken we uiteraard een voorbehoud voor typ en specificatie fouten.
Graag leveren wij uw auto helemaal naar wens aan u af. Mist u iets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze optionele servicepakketten:
€ 495 voor 3 maanden garantie of € 795 met échte onderhoudsbeurt en 6 maanden volledige BOVAG garantie!