MarktPlaza

Honda Civic - 1.4 SPORT Automaat

634x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2005 - okt 2008
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 119 Nm
GVW: 1.650 kg
Afmetingen (LxBxH): 425 x 177 x 146 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 171 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaal-/micakleur
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota. De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit : Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand .Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 895 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk, reiniging van in- en exterieur en 6 maanden BOVAG garantie.
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Honda Civic uit 2007, met zijn kilometerstand van 168872. Bij de uitrusting van deze Honda horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze Honda Civic? Laat het ons dan snel weten.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.