MarktPlaza

Hobby Deluxe Easy 500

9539x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Hobby
Model: Deluxe Easy 500
Bouwjaar: 2003
Lengte: 7 meter
Aantal slaapplaatsen: 5
Maximum gewicht: 1500 kg
Indeling:
Lengte stapelbed: aanwezig
Vastbed: aanwezig
Trein zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hobby De luxe Easy 500 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
U kunt met deze in 2003 gebouwde Hobby De luxe Easy 500 met het hele gezin genieten van uw kampeervakantie. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
De caravan beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast (105 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.
De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.
De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.
In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hobby De luxe Easy 500 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.