MarktPlaza

Herfstvakantie? kom naar de Costa Blanca

243x bekeken
11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De zon staat hoog aan de hemel en de temperaturen zijn zeer aangenaam.
Wilt u met uw familie er echt helemaal tussenuit? Heerlijk logeren in een geweldig vakantiehuis, overdag naar het strand, slenteren over een leuke markt, met de kids naar een pretpark, samen een lekker terrasje pikken, binnenland verkennen met veel natuurparken en leuke oude plaatsjes, ’n museum bezoeken of ronddwalen in een monumentale oude stad? Wat dacht u van lekker shoppen in een van de vele winkelcentra, lekker eten in een echt Spaans restaurantje of op de boulevard een lekker ijsje eten. Wat dacht u van een partijtje golf op een van de 25 golfbanen die binnen 1 uur te bereiken zijn? Of overdag helemaal niks doen, lekker liggen bij uw privé zwembad, boekje lezen, af en toe een duik nemen, lekker wijntje drinken, aan het einde van de middag de barbecue aansteken en op je gemak genieten van alle luxe in je vakantiehuis dat je bij Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen hebt gehuurd.
De prijzen zullen u meevallen vanaf 30 euro per nacht voor een leuk 2 persoons appartement aan de golfbaan tot 228 euro per nacht voor een luxe 10 persoons villa met privé zwembad in het hoogseizoen.
Hebt u hier zin in? Kijk dan op de site van Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen en huur een van onze schitterende accommodaties.
Wij wonen in de regio, dus altijd persoonlijke service.