Heerlijke duiven (tafel druif) nu ook pitloos in veel …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 40x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Vitis vinifera is de Latijnse naam voor druif. Met een goede druivenplant heeft u veel plezier van. Deze planten zijn geheel kindvriendelijk want hebben geen doorns, en kunnen zowel binnen in een serre staan als buiten in uw tuin. Druiven zijn sappige, zoete dorstlessers en ook nog eens erg gezond om te eten. 

De druif is de bes-vrucht van de plant Vitis vinifera die behoort tot de wijnstokfamilie (Vitaceae). De plant is een klimplant. Naast de wilde soort zijn er veel cultivars, die wordt verbouwd als druivenstok, ook wel wijnstok of wijnrank genaamd. Van deze in cultuur gebrachte variëteiten worden druiven voor meerdere doeleinden verbouwd. Er zijn ook veel soorten die zoeter zijn en worden dan ook vaak Tafeldruiven genoemd.
 
Druiven zijn de ronde tot ovale vruchten van de wijnstok waar zij in trossen aan groeien. Deze zoete vruchten groeien in ons land heel goed. Bijna 90% van de totale druivenoogst op de wereld is bestemd voor het maken van wijn. Wijndruiven zijn niet zo geschikt om te eten. Tafeldruiven wel omdat ze veel zoeter zijn. Tegenwoordig zijn er ook veel soorten die zonder pit worden gekweekt en ook heel goed buiten worden gekweekt. Er zijn blauwe, rode, en ‘witte’ (eigenlijk geelgroene) druiven. De druif houdt absoluut van een warme en zonnige standplaats. Aanplant tegen gevelmuren op het zuiden is een prima plaats of een dak van druiven als zonnescherm bijvoorbeeld. 
Van de Druiven worden alleen de vruchten gebruikt. De vruchten hebben een specifieke zacht zoete smaak en zijn afhankelijk van het ras lichtrood tot donkerrood of wit en in velen soorten. Ook komen rassen voor met geelgekleurde vruchten. Druiven worden zowel vers gegeten als verwerkt in jam vruchten op siroop, tot sap, tot puree en saus. Ze worden ook als losse vruchten ingevroren. Druiven bevatten nauwelijks vitamine C. Ze leveren wel het meeste voedingsvezel van alle populaire fruitsoorten in Nederland. Druiven bevatten bovendien veel kalium. Daarnaast zit er nog vitamine B1 en de mineralen als ijzer in druiven. Druiven staan net zoals ander fruit in de Schijf van Vijf. In druiven zit de stofres-verat-rol. In de rode druif zit iets meer dan in de witte. Deze stof is een bewezen kanker bestrijdend supplement. Het wordt om die reden zelfs verkocht als supplement in pil vorm. Deze pil kan hoogstwaarschijnlijk- kankers genezen? Wist u dat planten, bloemen en ook vruchten daarvan, hofleverancier zijn voor de ontwikkeling van medicijnen.  


Soorten: (blauw) Boskoops Glory, Rembrandt, Regent, Summer Sweet, Muskaat Blue, Rondo, Isabella, Dornfelder, Nero, Black Seedless*, Eddys Blue Wonder*, Glenora*, Venus*. 
(geel) Bianca, New York, Golden Champion, Platina.
(rood) Suffolk Red*, Lidi*, Vanessa*, Attika*, Spulga, Katharina, Heike*, Muscat.
(groen) Himrod*, Primus*, Lakemount*, Muskaat, Supaga, Sukribe, Fanny, Aurora
 
Planten in P.17 lengte 70/80 cm. €.8,95 per stuk met foto etiket.
Pitloze druiven* kosten €.10,95 per stuk. Zie ook soorten met een *.
TRIO druiven 3 kleuren druif in één pot lengte 70/80 cm. P.22 prijs €.34,95
Druiven in grote pot P.24 lengte 1.70/2.00 hebben wij ook staan in veel soorten, prijs €.79,95
Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzendkosten) eventueel bezorgen is mogelijk bij grote aantal. Verzendkosten zijn €.7,95 en voor België €.10,95 onbeperkt kg. 

Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes met diversen tips hierbij wat je allemaal kunt doen om een mooie plant in de tuin te hebben die veel vruchten geeft. Dit is een extra service van ons naar de klanten toe.

Plant nu nog één heerlijke druivenplant in uw tuin dan heeft u er het komende jaar al een smaakvol plezier van!!! 

Wij adverteren vanuit Nl. 100% garantie op al onze planten die wij versturen!
Ook voor grotere aantallen. Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting. Volledige begeleiding resultaatgericht. Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten klein-fruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons met eigen mail. 

Zie ook onze andere aanbiedingen over zacht-fruit! Er komen regelmatig nieuwe bij.

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.