MarktPlaza

Heerlijk 10 persoons gezinsvakantiehuis in Orihuela Costa

318x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

RESERVEER NU AL VOOR UW ZOMERVAKANTIE 2020
Centraal gelegen in Orihuela Costa, aan de Calle Panicosa, op 5 km van het centrum van het bruisende Torrevieja, hebben wij in de verhuur deze vrijstaande gezinsvakantiewoning met verwarmd privé zwembad. Het huis bestaat uit 2 gedeelten: Het hoofdhuis waar 4 personen kunnen logeren en het er beneden gelegen gastenverblijf voor maximaal 6 personen, in totaal geschikt voor 8 volwassenen en 2 kinderen. Het hele huis is ongeveer 110m2 groot. Er zijn veel mogelijkheden om gezellig rondom het huis te zitten op een van de vele terrasjes. Er zijn 2 gas-BBq’s.
Met 10 minuten rijden bent u aan de stranden van Punta Prima
Er is een supermarkt op 250m en het is 5 minuten lopen naar bars, restaurants en winkeltjes. Het grote winkelcentrum La Zenia Boulevard ligt op 3 km.
In Orihuela Costa is er elke zaterdag een gezellige markt aan de Playa Flamenca.
Het is heerlijk overwinteren in dit huis: altijd wel ergens een plekje te vinden om in het zonnetje te zitten, voor de koude uurtjes is er buiten de airco voor de koudere dagen een pellet kachel. Prijs per maand, gedurende de maanden november t/m maart: 550€ excl. verbruik elektra, borg en verplichte eindschoonmaak .
Buiten het hoogseizoen wordt alleen het hoofdhuis verhuurd. Het gastenverblijf kan dan extra bij gehuurd worden.
De gasten mogen gratis gebruikmaken van de Wi-Fi.
De huurprijs bedraagt: 45€, 60€ of 110€ per nacht afhankelijk van het seizoen excl. verbruik van elektra, borg en verplichte eindschoonmaak

Kijk op onze website bij Calle Panicosa voor uitgebreide informatie, veel foto’s en de actuele bezetting. U kunt online boeken.
Registratienummer comunidad Valencia: solicitud
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/calle-panticosa-16/