MarktPlaza

Happygetfit - Vloeibaar Magnesium Krijt | Zweetloze Grip

425x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

✅ EXTREEM STERKE GRIP: De extra sterke vloeibare krijt van HGF geeft je een unieke en antislip grip bij elke sport. Speciaal ontwikkeld om het zweten op de handen te minimaliseren en zo de grip te bieden die een professionele sporter nodig heeft.
✅ VEELZIJDIG TE GEBRUIKEN: Ons Vloeibaar krijt is extreem veelzijdig voor Gewichtheffen, Crossfit, Calisthenics, Turnen, Klimmen, Paaldansen, Boulderen en Bowlen. Verbeter jouw prestatie met een verbeterde grip!
✅ GEEN STINKENDE HANDEN: Dankzij ons sportkrijt kan je de optimale grip behouden in tegenstelling tot handschoenen. Vloeibaar  krijt is het perfecte alternatief voor stinkende en zwetende handschoenen. Na de training is het krijt super makkelijk af te wassen met een beetje water en zeep.
✅ STOFVRIJ & SNELDROGEND: Vloeibaar krijt is vrijwel stofvrij en HET alternatief voor krijtpoeder en daarom ook toegestaan in sportscholen en klimhallen waar krijtsporen niet graag gezien worden. De speciale formule zorgt ervoor dat het snel droogt en het vloeibare krijt  blijft op je handen zitten en wordt niet door de gehele sportschool verspreid of over je kleding.
✅ DUURZAAM: voor een sterke grip is slechts weinig nodig. Dit zorgt voor een langere levensduur en bespaart geld.
✅ HANDIG MET KARABIJNHAAK: Als je wilt, kun je je flesje met de karabijnhaak gebruiken om hem comfortabel aan de rugzak te dragen.