MarktPlaza

100 Dates Scratch Off Poster - 100 Afspraakjes Krasposter - Bucketlist Stelletjes - Valentijnsdag

67x bekeken
8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

100 ONVERGETELIJKE AFSPRAAKJES - je poster is vol met leuke, romantische en avontuurlijke activiteiten voor stelletjes - van luie afspraakjes voor thuis perfect voor de lockdown voor unieke te plannen ervaringen wanneer dit allemaal over is.
SCHATTIG VALENTIJJNSCADEAU – verras je vriendin, vrouw, vriend of man deze Valentijnsdag! We hopen dat je samen heel veel plezier hebt en langdurende herinneringen creëert die je relatie nog sterker maakt.
NIEUWE ILLUSTRATIES - we hebben unieke, kleurrijke illustraties gecreëerd voor elk afspraakidee op uw lijst. Kras dingen open die je als stelletje samen hebt gedaan en ontdek nieuwe opwindende mogelijkheden, of maak er een uitdaging van - het is aan jou!
UITSTEKENDE KWALITEIT - met meer dan 100.000 posters die naar tevreden klanten over de hele wereld zijn verzonden, kun je erop vertrouwen dat we de best mogelijke afdrukkwaliteit en kraservaring leveren. Deze poster past uitstekend in een A2-lijst.
PREMIUM VERPAKKING - je nieuwe krasposter wordt geleverd in een box van topkwaliteit, zorgvuldig met de hand ingepakt in beschermend papier. Klaar om als cadeau te geven aan je geliefde!