MarktPlaza

Happygetfit - Flessenhouder voor op de fiets

167x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Wat je krijgt: 1 x verstelbare aluminium fietsflessenhouder, 1x bevestigings- schroef. Universeel voor de meeste standaard en grote fietsen en waterflessen, terwijl de fles tijdens het snel rijden en hobbelige trails in de drinkflessenhouder van de fietsen wordt vastgehouden.
Verstelbare bekerhouder voor de fiets: de diameter van de waterfleshouder bedraagt ca. 70 mm tot 80 mm en kan voor de meeste waterflessen met een diameter van maximaal 60 tot 85 mm worden ingesteld. Het verstelbare en slanke ontwerp garandeert een stevige pasvorm en is ideaal voor straat-, berg-, hybride-, tour- en elektrische fietsen.
Hoogwaardige bidonhouder voor op de fiets van hoogwaardig ABS-kunststof en warmtebehandelde aluminiumlegering is zeer duurzaam en robuust. Perfecte pasvorm voor elk seizoen en alle weersomstandigheden, roest of vervaagt niet gemakkelijk. Een perfect fietsaccessoire voor fietsliefhebbers.
Brede toepassingen: uitbreidbaar ontwerp voor de meeste standaard flessen, ook eenvoudig met schroeven aan je fiets te bevestigen, geschikt voor een groot aantal fietsen, waaronder mountainbikes, vouwfietsen en andere fietsen met flessenhouder-bevestigingsgaten. Het is perfect fietsaccessoire en maakt de lak van de fiets niet versleten.