MarktPlaza

Hallberg Rassy 29

267x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zeer nette Hallberg Rassy 29.
Uitstekend onderhouden Hallberg Rassy 29, vaarklaar voor een nieuwe eigenaar. Dit schip is voorzien van vele interessante vernieuwingen zoals onder andere een nieuw Flexiteek dek geplaatst in 2013, een in 2012 vernieuwde Yanmar motor en een Eberspacher van 2017.
De Hallberg Rassy 29 heeft een grote schare trouwe fans en zodra u aan boord stapt begrijpt u meteen waarom. Het is een handzaam model met alle waarden waar Hallberg Rassy bekend om staat; degelijk, zeewaardig en voorzien van een fraaie afwerking. Deze HR29 in bijzonder is daar uiteraard geen uitzondering op en daarboven op heeft de eigenaar het schip uitstekend onderhouden en voorzien van een aantal interessante vernieuwingen.
Aan dek valt meteen het vernieuwde Flexiteek dek op. Een onderhoudsvrije oplossing met goede antislip eigenschappen. De kuip is lekker diep voor een veilige en beschutte zit en biedt comfortabele plaats aan de opvarenden. Als u de salon betreedt wordt u ontvangen in een warme en nautische sfeer met de voor Hallberg Rassy bekende afwerking van hoog niveau. Opvallend is trouwens ook de hoeveelheid ruimte binnen in het schip. Dit komt uiteraard door een doordachte indeling en de smaakvolle afwerking in de combinatie van teak met een licht plafond en de vele vensters. Midscheeps zijn twee comfortabele langsbanken en een tafel in het midden en in de voorpiek is een tweepersoonshut met toilet.
Mocht u een hoogwaardig schip zoeken maar met compacte en dus overzichtelijke afmetingen, dan is deze Hallberg Rassy 29 zeker en schip dat op uw lijst zou moeten staan. De bekende Hallberg Rassy kwaliteiten en de belangrijkste zaken zijn inmiddels vernieuwd zoals dek afwerking, motor en verwarming. Daarbij is in 2019 nieuwe antifouling aangebracht. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Wij zijn te bereiken op +31 168 820 208 of info@wwy.nl
Motor, electra, water
Draaiuren: (Wordt nog mee gevaren)
Tuigage
Genua: de Vries Sails
Voorzeil rolsysteem : Furlex 200s
Uitrusting
Dekzeil(en): Winterkleed
Extra gegevens:
Merk: Hallberg Rassy
Bouwjaar: 1983
Ligplaats: Willemstad NL
Lengte: 8.9 meter
Breedte: 2.83 meter
Diepgang: 1.6 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 2
Aantal hutten: 1
Doorvaarthoogte: 13.05
Merk motor: Yanmar
Type motor: 3YM20
Bouwjaar motor: 2012
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 156
Vermogen: 20
Aandrijving: Saildrive
Tank: 60 l
Besturing: Helmstok
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Stormfok: aanwezig
Acculader: aanwezig
Omvormer: aanwezig
Anker: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig