MarktPlaza

Etap 26I

467x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vaarklare en onzinkbare Etap 26i van de beroemde Belgische werf.
Leuke Etap 26i van de beroemde Belgische jachtwerf. Deze schepen staan bekend om de hoogwaardige afwerking en robuuste bouwwijze en natuurlijk het feit dat ze onzinkbaar zijn. Dit is bereikt door een vol geschuimde dubbele mal van de romp. Interessante bijkomstigheid van deze bouwwijze is dat er nagenoeg geen condens optreedt aan boord van een Etap. Iets waar u, zeker in het begin en einde van het seizoen veel plezier van zult hebben.
De Etap 26i wordt verder gekenmerkt door de fijne zeileigenschappen en modern design van binnen en buiten. Verder is ze praktisch ingedeeld met een af te sluiten achterhut welke slaapplaats biedt voor twee personen, een separate toilet ruimte en een ruimtelijke kajuit.
Verder is er natuurlijk een compact maar praktisch kombuis en kaartentafel aanwezig. Het schip heeft lekker veel vensters welke samen met de afwerking in een lichte houtsoort voor een extra ruimtelijk gevoel zorgt. Dit schip heeft eigenlijk alles wat u aan boord van haar grotere zusjes ook aantreft maar dan in een handzaam formaat. Overigens, nog een interessant detail van deze 26i in het bijzonder, ze is uitgevoerd met een tandemkiel. Dit geeft uitstekende zeileigenschappen met toch een beperkte diepgang van maar 90 centimeter.
Interesse in een handzaam maar comfortabel schip met uitstekende zeileigenschappen van een gerenommeerde werf? Dan is deze Etap 26i zeker het overwegen waard. Wij horen u dan ook graag om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Uw makelaar is White Whale Willemstad en wij zijn te bereiken via 0168-820208 of info@wwy.nl
Motor, electra, water
Draaiuren: teller defect
Voortstuwing: , saildrive manchet origineel
Tuigage
Fok: keerfok
Extra gegevens:
Merk: Etap
Bouwjaar: 2001
Ligplaats: Zuidland (NL)
Lengte: 8.25 meter
Breedte: 2.78 meter
Diepgang: 0.9 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 2
Aantal hutten: 1
Merk motor: Volvo Penta
Type motor: MD2010
Bouwjaar motor: 2001
Brandstof: Diesel
Vermogen: 11
Aandrijving: Saildrive
Tank: 50 l
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Acculader: aanwezig
Buiskap: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig