MarktPlaza

Comfortina 32

156x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Fraaie Scandinavisch kwaliteitsschip!
Fraai exemplaar van de Scandinavische kwaliteitswerf Comfortina. De Comfortina 32 is een klassiek gelijnd schip met een hoogwaardige afwerking en bovengemiddelde zeileigenschappen. Dit mooie exemplaar dat wij u mogen aanbieden is daar zeker geen uitzondering op.
Zodra u aan dek stapt is meteen duidelijk dat dit een schip is om mijlen mee te maken. Ze heeft een dynamische uitstraling en een logische indeling van het dekbeslag. De kuip is comfortabel en voor maximaal zeilplezier is ze voorzien van een helmstok. Dit voelt natuurlijk lekker onder zeil maar voor anker of in de haven, is deze gemakkelijk op te klappen zodat u de volledige ruimte heeft in de kuip.
Binnen in het schip wordt u ontvangen in een warm en nautisch interieur. Aan stuurboord een ruim kombuis en daar tegen over, aan bakboord, de kaartentafel. Midscheeps is de gezellige salon met comfortabele langs banken met in het midden de doorgestoken mast met de salon tafel.
Helemaal in het voorschip is een tweepersoonshut. In het achterschip is aan stuurboord de tweede hut. Hier is natuurlijk ook gelegenheid voor twee personen om te slapen en de nodige opbergruimte. Aan bakboord in het achterschip is de opvallend ruime natte cel.
Dit schip is uitstekend onderhouden maar het teakdek heeft inmiddels wel wat liefde nodig. Het is nog ouderwets robuust teak dus daar is met een beetje aandacht zeker nog wat fraais van te maken. Verder is ze volledig vaarklaar en heeft deze stijlvolle dame nog vele en vele jaren vaarplezier in het vooruitzicht.
Interesse in een chique, fraai afgewerkt en snelle zeiler? Neem dan zeker contact op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Uw jachtmakelaar is White Whale Willemstad en wij zijn te bereiken via 0168-820208 of info@wwy.nl We horen graag van u.
Accommodatie
Stahoogte: ca.1.85 mtr.
Motor, electra, water
Draaiuren: onbekend
Overig:
- Saildrive manchette vervangen in 2017
Tuigage
Genua: Dacron, 2003
Voorzeil rolsysteem : Furlex
Uitrusting
Dekzeil(en): Winterkleed
Extra gegevens:
Merk: Comfortina
Bouwjaar: 1985
Ligplaats: Dinteloord (NL)
Lengte: 9.5 meter
Breedte: 3.27 meter
Diepgang: 1.7 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal hutten: 2
Doorvaarthoogte: 15.5
Merk motor: Volvo Penta
Type motor: 2002
Bouwjaar motor: 1985
Brandstof: Diesel
Vermogen: 18
Aandrijving: Saildrive
Tank: 60 l
Besturing: Helmstok
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Acculader: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig