MarktPlaza

Grote 6 pers.villa in binnenland Albatera, Costa Blanca

231x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prijs om te overwinteren is 650€ per maand.
Deze grote, gezellige, grote villa van 160m2, ligt in het buitengebied van Albatera op een grondstuk van ruim 1.000 m2, heeft een groot privé zwembad. Vanaf de overdekte terrassen (60m2) is een subliem uitzicht over de vallei helemaal tot aan Guardamar en aan de andere kant naar de bergen bij Crevillente. Het is een uitstekende plek om de batterij weer helemaal op te laden en uit te rusten in een heerlijke omgeving met veel privacy.
De villa is geschikt voor 6 personen. Er is een optie tot eventueel 2 personen meer. U zult hier zeker een rustige wandel/fiets/mountainbike vakantie kunnen doorbrengen. In de omgeving zijn veel plantages met granaatappels, citrusfruit, vijgen en wijngaarden. Hier kunt u de onder invloed van de Middellandse Zee en de omliggende bergen de zeer specifieke sfeer van het Spaanse platteland nog echt proeven.
In de dorpen Albatera en Crevillente, die op ong. 5 km liggen, zijn alle voorzieningen aanwezig: winkeltjes, supermarkten, restaurants, terrassen enz. enz.
Hier zijn wekelijks ook gezellige markten.
Ook de prachtige palmenstad Elche ligt dichtbij.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten: 69, 69 en 109€ per nacht, afhankelijk van het seizoen. Prijs om te overwinteren is 650€ per maand.
Der gasten mogen gratis gebruikmaken van de aanwezige WIFI.
De winter doorbrengen in deze gezellige villa is heel goed mogelijk: er is een heerlijke houtkachel en een losse gaskachel en in alle andere ruimtes zijn elektrische kacheltjes.
Voor de zomer zijn er plafonfans en losse ventilatoren.
Kijk op de website van Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen bij Paraje del Moco 107, voor uitgebreide informatie, veel foto’s, de prijzen en beschikbaarheid. U kunt online boeken.

Inclusief verbruik van elektra en water
registratienummer Comunidad Valencia: VT-446750-A
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/paraje-del-moco-107/