MarktPlaza

GEZELLIG APPARTEMENT, VRIJ UITZICHT, ALGORFA

351x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


NIEUW IN DE VERHUUR!!
Aan de rand van de nog echte Spaanse plaats Algorfa, aan de zuidelijke Costa Blanca, ligt dit smaakvolle, 4 persoons appartement. Het appartement ligt op de 2de verdieping(met lift) en heeft een heerlijk groot, op het zuiden gericht, terras met schitterend vrij uitzicht over de citrus plantages en gemeentelijke sportvelden. Het is zeer compleet en gezellig ingericht. Er is een centrale airco-installatie die in de winter omgezet kan worden in verwarming. U kunt gebruik maken van een heerlijk gemeenschappelijk zwembad met zitjes. Op het gemeenschappelijk dakterras staan een aantal ligbedden en zijn er ook zitjes. Er is een privé parkeerplaats in de ondergrondse, gezamenlijke parkeergarage.
Diverse voorzieningen, terrasjes, winkeltjes en restaurantjes liggen op 5 minuten lopen. De golfbaan La Finca ligt op 1,5km afstand van het appartement. In de omliggende dorpen zijn diverse grote supermarkten en verder alle voorzieningen die nodig zijn.
Het is ongeveer 10-15 minuten rijden naar de prachtige zandstranden van Guardamar del Segura. Dagelijks zijn er gezellige markten in de omliggende plaatsen.
Er zijn 2 slaapkamers met inbouwkasten. De masterbedroom heeft een 2-persoons bed en de 2de slaapkamer 2 eenpersoons bedden (onderschuifbedden). De badkamer is compleet ingericht met o.a. toilet, wastafelmeubel, ligbad met douchemogelijkheid.
Er is een aparte ruimte waar de wasmachine, strijkplank etc. staan
De huurprijs per nacht is 50, 60 of 75€ per nacht, afhankelijk van het seizoen, incl. gratis gebruik van de Wifi, excl. elektra verbruik, eindschoonmaak en borg.
Door de gunstige ligging t.o.v. de zon is het huis uitstekend geschikt om te overwinteren. De maandhuur tussen de maanden november t/m maar is 555€ E
Kijk op onze website bij Calle Comunidad Valenciana 30, app. 26 voor uitgebreid informatie, veel foto’s en de actuele beschikbaarheid. U kunt online boeken.

Geen huisdieren Incl. WIFI
Eindschoonmaak 110€, borg 300€
Verbruik van elektra wordt, achteraf, apart afgerekend
registratienummer Comunidad Valencia: VT-457764-A
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/calle-comunidad-valenciana-30-app26/