MarktPlaza

Geau 311

140x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Recreatiewoonark in Eernewoude
Woonboot met schitterend uitzicht.
Groninger Bol, recreactiewoonark met stalen casco.
Afmetingen: ca 20 x 4,3 m
Woonruimte: ca. 50 m2 + terras
Inhoud: 110 m3
Bouwjaar casco: ca. 1900; opbouw ca. 1965
Gas, water, elektra en riolering aangesloten.
Eigen grond ca. 500 m2; groot grasveld met berging en eigen steiger. Ruimte voor meerdere boten.
Indeling:
Gang, vooronder, toilet, douche, bijkeuken, tweepersoons slaapkamer, kleine keuken met nieuwe geiser, woonkamer, driepersoons slaapkamer + terras op de achtersteven met achteronder.
De woonboot wordt werfgekeurd geleverd.
Parkeren op ca. 100 meter afstand.
Dit natuurhuisje, een woonark, ligt aan een meer (Krusdobbe) in Nationaal (water-)Park De Alde Feanen (Eernewoude), misschien wel het mooiste deel van Friesland! De Alde Feanen is één van de pronkjuwelen van natuurbeschermingsorganisatie It Fryske Gea. Dit unieke natuurgebied is een laagveengebied van 2280 hectare en bestaat uit een zeer afwisselend landschap met onder andere meren, rietlanden en moerasbossen. De variatie in het landschap zorgt voor een grote rijkdom aan verschillende planten en dieren. Een rondje door en langs het laagveenmoeras in het hart van Fryslân maakt duidelijk waarom het gebied de status van Nationaal Park heeft gekregen. Geniet van de schoonheid van De Alde Feanen!
Aan de voorkant ligt de woonark aan de polderdijk tussen een camping en de Hooidammen. Over de polderdijk is een fietspad aangelegd. Op loopafstand over de polderdijk vind je een kampwinkel, tennisbaan, speeltuintje, zwembad met moderne glijbaan, kinderprogramma (hoogseizoen), fietspont naar Eernewoude en een midgetgolfbaan. Attracties in de omgeving zijn: skutsjesilen met de Annage, historische scheepswerf, verhuur van zeilboten en sloepen, rondvaarten, een manege en winkelen in Leeuwarden of Drachten.
Het eigen erf heeft veel privacy, eigen gazon, waterterras (achterdek) en uitzonderlijk mooi uitzicht. Zelfs met slecht weer is het bijzonder om te vertoeven op het water. Het is heerlijk om de regen op het dak te horen en in het grote meer te zien vallen. Een eigen tentje op het gazon is toegestaan.
(extra informatie: tweepersoonsbed (160 x 190) en een tweepersoonsslaapkamer met stapelbed)
Extra: stalen schouw met Yamaha motor ter overname.
Tip: Geschikte plek voor vervanging nieuwe ark met golfwering (zoals bij de buren),
Goede verhuurmogelijkheid: ca. 25 boekingen per jaar (ca. € 500,- per week).
Vraagprijs: € 195.000,-
Extra gegevens:
Merk: Geau 311
Ligplaats: Earnewald
Conditie: Gebruikt