MarktPlaza

Framboos (nieuw) heerlijke oranje aromatische vruchten!!!

253x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Kindvriendelijk plantje voor in elke tuin. Vruchten zijn oranje van kleur, stevig en worden zo'n 4 cm. lang. Mooie vruchten die een schitterende warme oranjekleur geven en heerlijk zoet van smaak zijn. Alpine-plants heeft dit soort meegenomen uit Rusland en deze framboos is echt winterhard.  

Planten (vaak 1-2 tak) van 30/40 cm. lang, we hebben ook staan grotere planten van 60/80 cm. vertakt in een 2 liter pot. Ideaal om nu direct te planten en zo geniet u van een haag met heerlijke frambozen vruchten. 

Een mooie oranje zomer Framboos nog nergens anders te koop! Andere soorten frambozen die wij ook kunnen aanbieden zijn o.a. Frambozen met heerlijke zwarte vruchten en rode vruchten en goede soorten met gele vruchten. 

Frambozen zijn zeer gezonde vruchten bevatten veel vitamines, bovendien bevat de Framboos grote hoeveelheden van gezondheid bevorderende stoffen genoemd antioxidanten, heeft zelf meer dan tomaten, kiwi's of broccoli en ook het blad is heel gezond voor een medicinale thee maken. Eet 5 vruchten per dag, in deze vruchten zitten hele kleine zwarte pitjes die weer een goed weerstand geven tegen bv. kanker en diarree.

De Framboos is duidelijk een zeer goede en gezonde zomer fruit.

Heerlijke oranje soorten zijn o.a. : Valentina®, Jambo®, Kiwigold® en de nieuwe soorten Jantar®,Promyk®.(nieuw 2022)

Prijzen €.4,95 (®) planten (P 9) 25/30 cm lang 1-2 tak met foto etiket.

Grotere planten prijzen af €.8,95  (®) voor planten 70 cm. lang 3/5 tak. (P.17)

Let op soorten met ® zijn duurder, licentie. In voorjaar (mei) hebben wij ook grotere struiken in pot staan, lengte 120/140 cm. vertakte planten.

Verzendkosten zijn €.7,95 en voor België €.10,95 onbeperkt kg.  Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de plantjes met diversen tips hierbij wat je allemaal kunt doen om een mooie frambozen plant in de tuin te hebben.

Plant deze Framboos nu nog in uw tuin dan heeft u er een smaakvol plezier van!!!

Een heerlijke Framboos die goed is voor dessert.

Hij smaakt zo lekker dat je ervan blijft smullen...!

Nieuw in 2021/2022 Framboos Jantar® en Promyk®, zijn nieuwe soorten en een mooie toevoeging aan het assortiment omdat hij niet alleen grote vruchten geeft maar ook heerlijk is van smaak en heel aromatisch is. 

Wij adverteren vanuit Nl. 100% garantie op al onze planten die wij versturen!

Ook voor grotere aantallen. Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting. Volledige begeleiding resultaatgericht. Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten klein-fruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons met eigen mail. 

Zie ook onze andere aanbiedingen over zacht-fruit! Er komen regelmatig nieuwe bij