MarktPlaza

Ford Streetka - 1.6 "FIRST EDITION" - LEDER - AIRCO - NWE APK

721x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Interieurkleur: Antraciet
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Spoiler achter
- Spoiler voor
- Toerenteller
- Windschot
- Witte knipperlichten
ERG LEUKE EN MOOIE FORD STREET KA 1.6 "FIRST EDITION", MET AIRCONDITIONING, LEDER, WINSCHOT, EN MEER....
Bouwjaar: 07-2005
Kleur: Sunset Red Pastellak
Km.stand: 82246 !!
Afleverpakket: € 299.--
De Street Ka is een klassiek gelijnde roadster die zijn leeftijd met gratie draagt. Maar dan heb je wél een pittige cabriolet, die puur rijplezier koppelt aan een flinke portie lifestyle.
Zodra de zon schijnt en de temperaturen stijgen, zie je de cabriootjes tevoorschijn komen. Geen zinnig mens koopt ‘m vanwege het gebruiksgemak: in de kofferbak kunnen bijvoorbeeld maar twee flinke weekendtassen. De funfactor, dáár gaat het om. Een potentiële koper gaat ongetwijfeld meteen op het uiterlijk af. Klassiek strak, dát is de Street Ka.
Het concept van deze kleine Ford is zoals van een roadster wordt verwacht: tweezitter, stoffen kap, motor voorin, en weinig gewicht.
Deze Ford werd in 2005 nieuw aangeschaft en sindsdien steeds keurig onderhouden door de officiele Ford dealer. Zijn leeftijd is ’m absoluut niet aan te zien, hij oogt nog altijd zeer strak. Geen wonder dat deze opwindende Street Ka nog steeds op begerenswaardige blikken mag rekenen.
De berijd(st)er van een Street Ka wil de zon op het hoofd en de wind door de haren. Open rijden is een kwestie van twee hendels ontgrendelen en de kap een zwiep naar achteren geven. Zo gepiept, in hooguit vijf tellen. Daarmee is ie écht helemaal open, met twee zilverkleurige rolbeugels als bescherming...
Onze cabrio rijdt heerlijk strak. De Street Ka is uitgerust met zaken als tractiecontrole en ESP, maar door de grote hoeveelheid grip is dat eigenlijk niet nodig. Het onderstel kan véél vermogen aan .
De 50-50 gewichtsverdeling, de uiterst precieze besturing en het zeer sportieve onderstel maken deze bolide snaarstrak en feestelijk direct. De prachtig uitgebalanceerde tweezitter is als een kart de hoek om te gooien, waarbij je de achterkant de bocht ín al gecontroleerd dwars kan laten gaan.
Cruisend over `s lands wegen is pure fun, en genieten van “La dolce Vita” …….
Zijn lange onderhoudsintervallen, en uiterst lage kosten voor dagelijks gebruik zijn natuurlijk mooi meegenomen en goed nieuws voor je portemonnee !
Deze Street Ka is steeds keurig onderhouden, en wij zijn natuurlijk in het bezit van alle sleutels en
(onderhouds)- boekjes.
Bezichtiging en proefrit is, na gemaakte afspraak, altijd mogelijk. Ook in de avonduren en in het weekend !!
AUTO BOUWMANS SOMEREN is een RDW/NAP erkend kleinschalig en actief autobedrijf. Vanwege onze uiterst lage bedrijfskosten zijn wij in staat gebruikte auto`s aan te bieden voor hele scherpe internetprijzen !!
Je bent, na gemaakte afspraak, altijd van harte welkom bij: